Jarda Matt píše:VŠ -koukám že jste často,velmi často on line , před týdnem jsem posílal SZ ...........doposud nepřečtena......šlo by se na ni někdy kouknout,nebo je nečtete ? Nespěchám týden sem, týden tam........
Martine (i když dotaz není na mne přesto vyjádřím svůj názor),třeba tohle mi vůbec nevadí,beru to jako technologickou nutnost, kdy předpokládám že při normálním dělení VOP by konec o kterém hovoříš vycházel tak tenký že by to při lisování dělalo neplechu.
Třeba často nedotékalo a dělalo takový zubatý okraj,prostě profil zatékání plastu se moc "neoblafne" a pokud nemá svůj průtočný profil k délce je zle.
Ač netázán,tolik můj názor,
ovšem rád se dozvím zda zatmelit či ne ,já jsem spáru nikde nenašel , tak jsem ji zatmelil(možná blbě).
VŠ - V obt. aršíku na P-51 je připraven "klapkový" obtisk S 84 (pokud se pletu tak se omlouvám,dávám z hlavy),ovšem v návodu umístění popisek o něm není ani zmínka,počítá se v budoucnu s jeho umístěním - správným umístěním? Třeba formou pérovky - přimlouvám se,stejně se popisky v návodu budou kopírovat v nových přebalech do nekonečna, takže by to určitě zbytečná práce nebyla.
Jsem přesvědčen že by to pomohlo.........tedy možná![]()
Trochu obava a poučení ze 109, kde se "klapkový" obtisk lepí .........jak kdo uzná za vhodnéviz. postavené modely pro prezentaci na stránkách - což si myslím je u jinak pěkných kousků škoda.
Vaši SZ jsem buď nedostal, nebo jsem jí minul, pravděpodobně jste jí posílal v době, kdy jsem byl na cestách a odpovídal jsem pouze z telefonu. Lepší je poslat email, abych se přiznal, nemám ty SZ moc rád.
Na klapkový obtisk nejsem schopen odpovědět. Předpokládám, že nebyl použit, protože popiska není na markinzích ve stavebnici doložena.