Zdravim, rad by som Vam ukazal moj treti model, po dvoch sovietoch american od Eduardu. Stavane len z krabicky, farby Gunze. Ak je co vytknut, piste, ak je co pochvalit, piste Budem rad za kazdu reakciu.
Třetí model??? Paráda. Hezky čistě slepeno, nastříkáno. To je hlavní. Příště ale nedělej černej voš. To je divný. Něco tmavého, ale né černý. Jinak Pěkný
Máte to hezké, za mne určitě gratulace k dokončení,na třetí pokus velmi pěkné. - u dalších kousků se občas koukněte kam a jak se lepí drobné součástky,tady máte hřbetní anténu nalepenu obráceně - klopí se vám dozadu - má být svisle viz obr. - nastudujte si "čmoud" z výfuku/ů,ne vždy je to černá šmouha někam dozadu,zde by nádherně vyniklo šedo-hnědo- popelavé vypálení v pěkné křivce kopírující profil křídla , jeho pěkné ztvárnění není snadné, ovšem dá spec. námořníkům šmrnc .........možná někdy příště,na začátek nemá smysl se pouštět do větších akcí - všeobecně si hlídejte geometrii trup,VOP,SOP,křídla ,podvozek - dřevěný stůl jistě pěkný,ovšem na focení coby podložka u mne spíš ne Ať se daří
pekne, paci sa mi ...len taky detail, akurat ho robim v 1/72...cast pitotky by mala byt strieborna, aj podla dob. fotky sa tak javi...a pozicne svetla maju byt cele vo farbe cervena-zelena ? Otazka pre odbornikov ja som ich nechal priehladne + urobil do nich akoze ziarovky. Dik
Dakujem pani za pripomienky a pochvaly Wash mam len ten cierny Tamiyacky, ale kupim nejake oleje a budem miesat, Ta antena, no blby som, pozeram ze aj v navode je to opacne ako som to nalepil.
Vypalenie po vyfukoch som sa aj pokusal znazornit, ale tak daleko este nie som, vyzeralo to strasne tak som to prestrekol len do ciernej a budem trenovat
Pitotka je naozaj strieborna, to este zvladnem opravit
Este raz dik, dalsi model bude snad zasa o kusok lepsi