Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Volný pokec (Subject free)
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Filmy .....!!

Všechno ostatní, co jinam nepatří…
Odeslat odpověď
Příspěvků: 3336 • Stránka 165 z 223 • 1 ... 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168 ... 223

Která filmová scéna se vám nejvíce líbí ....?????

Anketa končí za 30 čer 2008, 19:39

Česká filmová scéna
33
22%
Česká filmová scéna
33
22%
Americká filmová scéna
24
16%
Americká filmová scéna
24
16%
Jihoamerická scéna (telenovely atd.)
1
1%
Jihoamerická scéna (telenovely atd.)
1
1%
Indická scéna (boolywood):D
2
1%
Indická scéna (boolywood):D
2
1%
Asijská scéna
2
1%
Asijská scéna
2
1%
Jiná filmová scéna
14
9%
Jiná filmová scéna
14
9%

Celkem hlasů : 152

• Odpovědět s citací

Re: Filmy .....!!

Příspěvekod Dolin » 21 črc 2019, 20:23

TG 2 tak určitěěě! https://www.youtube.com/watch?v=2Hkr-h6va0c

:-D :-D :grin:
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,.....
A všade samé čisté zásahy!
„Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Dolin

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Hatala » 21 črc 2019, 21:00

Doline, vydrzal som do 4:29. A vobec nic som nepochopil :) :grin:
Martin Hatala

• Odpovědět s citací

Příspěvekod hans dlouhán » 02 srp 2019, 17:47

Zdravím kolegové a prosím o pomoc s hledáním filmu...Jedná se o sci-fi, ale název si nepamatuji...herce neznám (asi tam nebyli žádní známí).
Zkouším různé tagy na csfd.cz, ale bezúspěšně...

Co si pamatuji je tohle: Skupina vojáků je vyslána ze Země (nebo z jiné planety) na rutinní cvičnou (nebo výměnou) misi na jinou planetu.
Po příletu zjistí, že se s původní skupinou nemůžou spojit...nikoho nenajdou. Postupně, cestou lesem jsou však likvidování jeden po druhém
bojovými roboty, kteří mají zřejmě poruchu (?). Přeživší vojáci se dostanou do nějakého bunkru a poslední střet je asi v nějakém bývalém
továrním zařízení, kde si pár zbývajících vojáků (asi dva nebo tři) zřídí obranu..

Absolutně nevím, podle čeho hledat, asi to byl nějaký nízkorozpočtový film....možná Německo nebo Austrálie...fakt tápu.
Díky za pomoc.
Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň...
hans dlouhán

• Odpovědět s citací

Příspěvekod admiral6 » 02 srp 2019, 17:50

Kill Command / Rozkaz zabíjet

Je to ono?

https://www.csfd.cz/film/419633-rozkaz-zabijet/prehled/
admiral6

• Odpovědět s citací

Příspěvekod hans dlouhán » 02 srp 2019, 17:54

Jo, je to ono...Moc díky admirále. Takhle bleskovou odpověď jsem nečekal... [-o<
hans dlouhán

• Odpovědět s citací

Příspěvekod admiral6 » 02 srp 2019, 18:52

Jsem rád že jsem se trefil. :)
admiral6

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Filip Tomči » 02 srp 2019, 19:24

Mám tři typy co mě zaujalo.

The Hunt s docela zajímavým obsazením. Jde o celkem krvavý film, kde boháči loví lidi. Samotný film bude nejspíše dobrý, ale ten trailer v půlce změní hudbu a střih a totálně vám rozhodí to jak to začnete vnímat. Takže vám to přijde jako komedie ve finále, ale to je chyba tvůrce traileru. Mimochodem odkaz na trailer mi na mém Facebooku zablokoval FB kvůli sexuálnímu a dalšímu obsahu, ale Universal Studios mají na svojí stránce stejný trailer a zablokovaný není. :lol:
https://youtu.be/uMuY_V07zD4

Film 1917 z období WW1 se odehrává na západní frontě, kdy vyšlou dva nováčky se zprávou, která má zastavit krvavý útok dříve než k němu dojde. Hudbou, kamerou a střihem mi to připomíná film Dunkerque.
https://youtu.be/w-gJZ2db4TI

Film Nabarvené ptáče je celý černobíle a je z období druhé světové války o malém židovském chlapci, který je poslán před vyhlazováním s babičkou někam na východ Evropy do bezpečí. Jenomže to bezpečí je pouze relativní a chlapec zůstává po smrti babičky sám na cestě. Film vypadá v traileru fakt skvěle. Výborně vybraní herci, kamera. Jeden z mála českých filmů co mě zaujal poslední dobou. Možná jestli to je tak dobré jako v traileru, tak by to mohlo být i na Oscara?
https://youtu.be/6p2KEoLp-ag
Filip Tomči

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dolin » 06 srp 2019, 11:01

Toš sem si včera pustil Útok z hlubin - https://www.csfd.cz/film/308963-utok-z-hlubin/prehled/
No,..dobrá agitka :D Ale kluka to chytlo,..pro 14 děcko asi OK,.....pro mě nuda nudič.. #-o #-o .tss...kde by to mělo na Rudý říjen!!!!!!! =D>

Ale dal jsem si snímek Klér - https://www.csfd.cz/film/650136-kler/prehled/
A.....to je teprve nářez!.............já sem věděl že nmám chodit do náboženství a proč se farář jednou ve středu vztekal, že mu děcka utekli namísto nába do kina terminátora
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,.....
„Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Dolin

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Hatala » 07 srp 2019, 02:35

Vcera som si pozrel film Jungle. Docela ok na vecer. Radcliff zabodoval.

https://www.youtube.com/watch?v=RI_Iz3-88Fw
Martin Hatala

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Hatala » 15 srp 2019, 11:16

Chlapi, co si myslite o filme Dunkirk? Vypol som to po 20 minutach. Neviem, ci je to vo mne a nemal som na to naladu, alebo maju aj iny podobny pocit nezaujatia a zmarneneho casu?
Martin Hatala

• Odpovědět s citací

Příspěvekod David Lengyel » 15 srp 2019, 13:55

Předně je Dunkirk třeba brát jako experiment s relativními časovými rovinami vyprávění, až pak jako válečný film. Film jsem viděl, přišlo mi to krapet roztahané a samozřejmě s nadstandardními znalostmi za vlasy přitažené. Jedna projekce stačila.
Rozestavěno
1/48 Antologie VFC-111
1/24 Honda NSX Type-R
1/72 Letov Š.328v

Dokončeno
1/48 Douglas A-1H Skyraider (VNAF)
1/48 Aero L-29 Delfín (VVS)
1/48 Douglas A-4E Skyhawk (VC-5)
David Lengyel

• Odpovědět s citací

Příspěvekod David Lengyel » 15 srp 2019, 13:59

Kdo už viděl nového Tarantina? Co na to říkáte?
Rozestavěno
1/48 Antologie VFC-111
1/24 Honda NSX Type-R
1/72 Letov Š.328v

Dokončeno
1/48 Douglas A-1H Skyraider (VNAF)
1/48 Aero L-29 Delfín (VVS)
1/48 Douglas A-4E Skyhawk (VC-5)
David Lengyel

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dolin » 22 srp 2019, 09:00

Takže jsem byl včera v kině..na filmu Scary Stories to Tell in the Dark : https://www.csfd.cz/film/649289-nocni-m ... t/prehled/

.....eeeeeeeeeeee(uvedu spojlery).....dcera boháčů trpí zavřená dole pod barákem (bohužel neměla v 19 století k dispozici wifi, modely a ani světlo,..čímž by se dnes nijak neodlišovala od většiny tudejších dětí,.byla by stejně bledá, neschopná v realitě cokoliv udělat a smrděla jak nemytý modelář v létě.....) a trpí za to, že všude rozhlašuje, jak papínkova fabrika na celulózu vypouští do řeky bakanosti (už nevim jak se jmenuje ...asi....Grétka, a přijde mě úúúplně stejně rozumná..)...takže začne psát...Milý Penthouse, právě mě bylo osmnáct a přijela sem vlakem do,...eeee.ssory..........jiný časopiss........Ahoj Bravo, je mi 14 a už sem to dostala,...eeeee..zase jiné čtení,...prostě...píše hororové story do svého denníčku, krví.....proto mě zmátlo to Bravo, žejo, přeci jen je mladá! Zmatená a má spoustu otázek,..kalendář nemá..Prostě je to horor! Ale k příběhu ...Sami se do denníku krví píší příběhy, potom co se skupina teeneagerů na Helloween dostane do starého domu (a aby ho narozdíl ode mě vyplenila a prodala přebytky na Aukru,..) a požádá ducha Grétky,...o to aby hlavní hrdince ty příbehy sdělila....následují strašné smrti...jako blití slámy (jel sem do kina Favoritem a shodou okolností sem vezl tetě pro slepice vzdau dva balíky slámy,...podobnost je čistě náhodná!), v nemocnici se na chodbě potuluje něco jako prototyp transgender protestantky a konečně se nakonec komínem objeví Santa! Poprvé je vysvětleno jak to, že Santa komínem projde. Už sem to pochopil! Aby byl správě trans nemá pytel! Doslova....
Nudil sem se? Moc...Bál sem se,..ano,..že to neskončí!......

Obrázek
Dolin

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dolin » 28 srp 2019, 22:52

Balkanskij rubež - no,...teda........ Zkuste!!
https://www.csfd.cz/film/670684-balkans ... z/prehled/
Dolin

• Odpovědět s citací

Příspěvekod hans dlouhán » 29 srp 2019, 14:56

To vypadá zajímavě Doline, už to sosám...ale včera jsem náhodou narazil na film z roku 2016, který jsem neznal:

https://www.csfd.cz/film/395620-zuctovani/prehled/

Jakože Afflecka/herce moc nemusím, spíš se mi líbí jako scénárista nebo režisér, tak tohle zahrál parádně. Navíc je to neotřelý
příběh se zajímavou zápletkou. Moc jsem se bavil a doporučuji...
hans dlouhán

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 3336 • Stránka 165 z 223 • 1 ... 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168 ... 223

Zpět na Volný pokec (Subject free)