To asi tých 400 kusov, ktoré ostali na začiatok predaja s dekálmi Cartograf, teraz má byť druhá séria s dekálmi Eduard ak sa nemýlim. Mám objednané, dúfam, že HGW už žhaví tlačiareň na wet transfery.
p. Šulc rád by som sa spýtal, Mustanga som nestihol objednať hlavne kvôli tomu, že keď som si ráno okolo 9:30 robil objednávku pri sumáre mi naskočilo poštovné na slovensko 439Kč a to sa mi zdalo prehnané...
Tak som objednávku neodoslal, myslel som si že je to chyba. Som totiž zvyknutí na poštovné GLS 127Kč
Do zvyšku EÚ tiež 439Kč. Na nové ceny za objednávky do zahraničia sa už ludia sťažovali. Eduard našiel spôsob ako obísť nariadenie EÚ o jednakých cenách či čo to bolo.
Naposledy upravil Atlis dne 07 srp 2019, 12:11, celkově upraveno 1
Nie som sice p. Sulc, ale odpoviem. Tiez ma zarazila vyska postovneho, ale to bolo tym, ze ako standardna dopravna sluzba sa nastavila XXX (nepamatam co). Stacilo zmenit na Geis a postovne bolo OK. Edit: XXX=Fedex a namiesto Geis je volba GLS.
Ako tu už chalani píšu, stačilo v 3. kroku objednávky zmeniť spôsob dopravy. Je možné zmeniť spôsob dopravy a vrátiť sa znova do košíka a prikladať. Potom už ta strašná cena dopravy nesvieti.
ale teď vážně od zdroje za velkou louží: Fuč jsou, ale už se báli druhá várka. Skladem do týdne je chybné nastavení e-shopu, ten model se vůbec neměl zastavit...... c
a dotaz na obtisky zda budou v 2nd várce už Eduard: Ano.
Ty obtisky jsou moc hezké, před i po nanesení na model. Jsou velmi tenké, po nanesení vypadají jako by to bylo nastrikane. Ani nepotřebuji moc nějakou chemii, vlezou do nytu i ryti i bez ni. Zatím kdo je zkusil, tak si chrochtal V podstatě dávají podobný efekt jako slavné wet transfery, ale není s tím tolik práce.