http://www.veselylepic.cz
Martin "moloko" Mígl
Martin "moloko" Mígl
PantherG píše:Je to tohle?:wink:
Aeromodelar píše:Squit :
Tady si opět rád rýpnu, ale sorry, musel jsem,
odpověď bude dozajista tradičně stručná, "neuvažujeme"... občas mě tato odpověď děsně vytočí, ale v tomto případě ji pochopím, neboť tyto modely, na které poukazujete znám, ale(!), i když by opravdu některé jejich části zdokonalení potřebovaly a udělaly by z nich něco absolutně více, přestože jsou poplatné době svého vzniku ..., bohužel prodejnost těchto modelů v našem regionu je v podstatě nula, nula, nic a v součásné době už vůbec nic, vzhledem k cenové politice deformované daňovým antisystémem.
Můj názor samozřejmě může vyvrátit tolik modelářů, kteří zde "odpřísáhnou", že si tyto modely koupí a prodejci potvrdí, že si těchto modelů objednali tak velké množství, že je musí ještě dvakrát týdně přiobjednávat, takže náš Velký Šéf následně uzná, že tohle číslo je směrodatné pro výrobu doplňků ...
Squit píše:Dobrý den pane Šulci,
Revell vydal reedice k 50. Výročí letu Apollo 11. Nevažujete nad lepty na:
Revell Apollo 11 Lunar Module Eagle 1:48
Revell Apollo 11 Spacecraft with Interior 50 Years Moon Landing 1:32
(Věčná škoda, že Eagla a Apollo neudělali ve stejném měřítku)
Revell Apollo 11 Saturn V Rocket 1:96
Děkuji
DominikS píše:Dear Mr Sulc
I know that currently Eduard are completely focused on Ponies, but could you say when, approximately, Eduard will release 1/72 Messerschmitts 109 F/G and Focke Wulfs A-4s?
Regards
zwARRog píše:Will the production of 82118 (Bf-109G-14) be revived?
mireeec píše:Zdravim pan Sulc, urobite do noveho Lightninga od Tamiye prednu zbranovu sachtu?
jpeky píše:Prosim Vas budu fotolepty na su-30SM na zvezdu ? Ak ano mozte prosim skusit aj trafit farbu kokpitu lebo na Su-27UB ste asi vychadzali z ciernobielej fotky
Vl.Šulc píše:Leonardo01 píše:Chtěl jsem se zeptat pana Šulce, zda náhodou nechystáte nějaké lepty a masky na modely série BAe Hawk 1:48 od Hobby Bosse?
Předem díky za odpověď.
Nechystáme. Zatím.
Uživatelé procházející toto fórum: BenjiH, Robo K a 6 návštevníků