JABBA píše:Ona se objevila nekalá fotka na red 2 ?
Kdysi jsem zaregistroval profil na tuto mašinu od Clause, ale bez fotky jsem to bral jako what-if.
Díky za upřesnění
JN
částečná ze šrotiště

JABBA píše:Ona se objevila nekalá fotka na red 2 ?
Kdysi jsem zaregistroval profil na tuto mašinu od Clause, ale bez fotky jsem to bral jako what-if.
Díky za upřesnění
JN
Truhlík píše:Chcelo by to niekoho,kto by mi to ukazal.Temu o foteni skusim pohladat,len sa bojim,aby som si nerozsteloval fotak za 350 e.Dakujem Vam pani,za snahu pomoct.Nepride niekto do Tatier?Posedime,popijeme,postelujeme....pogrilujeme.
66misos píše:Mam skor otazku ako poznamku. Ty si zltu na vrtulovom kuzeli urobil pomerne sytu. Na farebnych fotkach je ta zlta vyblednuta, skoro biela, skoro ako vanilkovy termix. V inom vlakne bola stavba viacerych Mezkov z Vychodnej fronty a tam bola tiez pouzita vyblednuta zlta.
To pouzivali Nemci (aj) takuto vyblednutu zltu?
Miloslav píše:Ještě se vrátím k debatě o zbarvení, tato fotka jasně dokládá W.Nr. 213240.
Tudíž by měla mít od výrobce zbarvení dle příloh. Třeba ji později přestříkali, jako trře D-9 Dotermanna.
Truhlík píše:Miloslav, ide mi o to, že v tej prvej schéme je spodok nabežky natretý nejakou stredne šedou. Ja osobne si neviem predstaviť, prečo by ju prestriekavali na vlnky RLM 76 a až potom na červeno.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků