Mno.... dobře teda.... Já se ptal hnedle "JAKOU TRIKOLORU" .... tož to je ně lúto, šohajé..... ale tajak sem to načmárál je to čsl. trikolóra. Ale nech je po vašém....
Všechno hezký na oko. Ale … Ve výškách v jakých se Blackbird pohyboval je jakákoli optická kamufláž nepodstatná. Ze zdola tam stejně nikdo nedohlédnul a výš stejně nikdo nelítal, takže ani kamufláž proti zemskému povrchu neměla smysl. Lepší bylo nechat absorpční materiál použitý na povrchovou úpravu tak jak byl a ušetřit nějakou váhu na nátěru. Takže asi proto byly a jsou U-2 a SR-71 černé. Asi to bude přírodní barva RAM materiálu … Sorry za rejpání
Nerejpáš, kolego.... máš ABSOLUTNÍ PRAVDU. Akorát ten absorpční materiál nemusí být jen černý. Je to ale otázka peněz. Já tohle nakreslil OPRAVDU jen jako vtípek Prostě "jak by to asi vypadalo". A zápaďáci si hned přihodili, že by ho chtěli v barvě "leštěného titanu".... to mě rozsekalo... Jen mám ještě rozpracované dva obrázky Blackbirdu: RAF a IDF .....
Po delším čase jedna zakázka..... Popisky v obrázcích snad postačí.... Pro imperialističtinou nevládnoucí: 1. je ex-republikánská španělská Super Mosca, se kterou pilot ulétl nebo zakufroval do Francie a tam ji testovali. Původní marking přebarven francouzskýma barvama a doplněno výsostné označení nového držitele. 2. podoba mašiny od bojové jednotky. Frantíci sháněli eroplány kde se dalo a "levně" nakoupili v SSSR. Odstíny barev jsou PRAVDĚPODOBNÉ, ale mohu se mýlit....
Jen se omlouvám za případné nesrovnalosti v dataci. Při malování jsem neměl možnost konzultovat si datumy.....