To YETTY - ve čtvrtce jo, ale mám ještě dva modely v 1/72 a jeden jsem rozdělal
To Tygřík - díky Loupací přípravek někdy reaguje dobře, někdy hůře, ale to je rukama. Barvu jsem loupal kartáčkem na zuby a někde jsem tlačil moc a sloupla se šupinka barvy. V obavě, abych to opravou nezhoršil, jsem to tak nechal.
Pánové, prosím o pomoc. Svojí šikovností jsem poničil barevný nástřik na krytech podvozku včetně již umístěných dekálů. Nemá někdo doma na prodej dekály čísel "321", které jsou součástí archu (viz obrázek) od firmy REVI? Obtisky ve stavbenici jsou bohužel nepoužitelné. Děkuji
Přílohy
revi_005_titul.jpg (27.03 KiB) Zobrazeno 2952 krát
Děkuji. Myslím, že vyřešeno. Mimochodem vlákno o Hieně bedlivě sleduji. Nedalo mi to a otevřel jsem načatou stavbu. U mě je to ale na hoodně dlouhou dobu
Kuky klidně se přidej.Taky to mám na dlouho.No ,abych nekecal.Musim to stihnout do ty Luže ,jinak mi to Jan neodpustí..Tvoje TOJO by k nám taky mohlo zalitnout i s pilotem,popřemýšlel.Stavbu si užíváš plnými doušky.
Hlásím hotovo, konečně. Teda, ještě na mě čekají nádrže a závěsníky, ale momentálně nejsou na pořadu dne. Až nafotím, dám do galerie. P.S. Díky Hary za dekály na kryty podvozku
11.-13. 10. 2019 se bude konat soutěž Lužická bačkora,kterou pořádá Klub SPL Liberec-ká Mafie.Minulí rok se na počest narození Mikuláša DEAD Hájíčka rozhodli a dohodli poslední bdící,že se na počest narození postaví Ki-61 jakékoliv verze ,jakékoliv stavebnice v Královském měřítku 1:48. Mimochodem ,nejsi Ty náááhodou ten modelář,co k nám jezdí už 3 roky???
Velmi pěkný kus . Japončíků je tady poslední dobou málo A Luž vřele doporučuji, kombinace výborné party, bodovačky, hor a turistiky dává ve výsledku skvěle prožitý víkend
Na stole: Mezek, P-51D Mustang, Fw 190A-4, Bf 109G-6