Aha, teď jsem si všiml té černé nádržky,tak ta je asi opravdu ke chlazení

Fairfax píše:Vymaskovat to určitě nebylo jednoduchý, chytit ty zaoblený křivky, aby byly symetrický. Tak to klobouk dolů.
Renda píše:Na oblouky je nejlepší bílá páska Tamiya.
Ještě jsem teď koukal na pár fotek motorů Tvého Lotuse a fakt ty hadice od benzínu jsou takhle krátký ,takže to máš dobře. Ty svíčáky mohou být i delší. Ale taky to máš dobře.
Tak sorry za mystifikaci.
dekon píše:Skvělá práce pane!![]()
"To" mezi sáním je zapalování s integrovanou zapalovací cívkou,tyhle motory neměly startér,jen hřídel s pastorkem u setrváku,na kterou se napojil externí vzduchový startér... a tu nádrž "chladící" kapaliny,tady nemáš vyfocenou,ale podle mě je to spíše olejová nádrž,protože DFV měly mazání takzvanou suchou skříni(dry sump),to znamená,že neměly klasickou olejovou vanu,kde byl všechen olej,ale takzvanou suchou,ze které několikanásobné olejové čerpadlo (ten bazmek z jedné strany motoru,z druhé je čerpadlo vodní pro chlazení) odsávalo olej zpět do té nádrže a pak ho tlačilo znovu do rozvodu mazání a to proto,že se tak zabránilo odlévání oleje při rychlé jízdě zatáčkami a případnému zadření motoru. Sorry za trochu OT
Aha, teď jsem si všiml té černé nádržky,tak ta je asi opravdu ke chlazení
Hanz.77 píše:Jenom bych opakoval řečené a tady napsané.
Takže ti říkám stejně jako vždy : Stav 1/12 nebo Velorexy. To ti jde.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Elvis034 píše:Díky všem za komenty páni modeláři. Jsem opravdu rád, že se i vám moje práce líbí.
Hanz.77 píše:Elvis034 píše:Díky všem za komenty páni modeláři. Jsem opravdu rád, že se i vám moje práce líbí.
To je vid ? Je to o mnohem lepší než před dvěma lety, kdyz ti tady říkali aby jsi to zahodil a kupoval jsi si raději kováky.
Jsem na tebe hrdej kámo, že jsi to nevzdal a vypracoval jsi se tam kde jsi teď.![]()
U tebe je přesně vidět, že když je vůle a chce se něco dokázat tak že to jde.![]()
Víc už ti psat asi nebudu. Stačí mi fotky a komentáře u těchto tvých staveb a jsem spokojen. A stejne bych se asi uz pak opakoval.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník