2020 hotovo: Bf 109G-6/R6 (Tamiya 1/72) - Ital , Bf 109G-10/U4 (Finemolds 1/72) - MKHL
2019 hotovo: Bf 109G-6 (Tamiya 1/72) - MKHL
2019 hotovo: Bf 109G-6 (Tamiya 1/72) - MKHL
Jirka Látal píše:To Petr Koprnický:
K modelu už se nehodlám dál vyjadřovat. Tak už snad jen k tomu, co jsi napsal ty na moji reakci:
Nejde o to, co jsem schopný či neschopný na modelu udělat, opravit či doplnit, ale co z toho jsem ochotný akceptovat u novinky roku 2019. Už před pár roky jsem v Pv řekl Petrovi Muzikantovi do očí, když mi ukazoval novinku z kovové (hliníkové) formy dělanou podle 3D modelu, která byla zaclonkovaná jak po odlisování 30 tisíc kusů, že za to svoje peníze nedám, protože můj čas je drahý a pokud si ho vyhradím na modelaření, nehodlám ho ztratit tím, že budu opravovat to, na co se výrobce, s prominutím, vys.al. On totiž tehdy reagoval tak, že mu bylo nabídnuto odladění formy ve firmě, kde mu to lisovali, ale nechtěl do toho "vrážet" další peníze navíc, že jsme modeláři, že si to snad umíme začistit...
Jenže s tebou diskutovat je jako s posraným tancovat, či jako házet hrách na stěnu... Dej se na politiku, tam se to nosí, na kritiku reagovat argumenty o něčem úplně jiném. Připomínáš mi svými reakcemi a odpověďmi hluchoněmého spolupracovníka z mých mladých let, když se mu nechtělo něco dělat, nerozuměl ani posunkové řeči, musel zasáhnout až jeho otec, ale když se řeklo: "Josef, máš nalito..." uměl odezírat, i když byl otočen zády...
Obtisky nebudu komentovat, Víťova fotka je víc jak dotatečně vypovídající. Nakonec, ani to nebyla reakce na moje připomínky...
ujík píše:A mohl byste ty vaše obtisky vyfotit a dát sem fotku?
Filip Tomči píše:Bohužel Fiata jsem ještě ani neviděl natož abych ho měl doma. Takže s tím nepomůžu. Taky by mě to zajímalo jak vypadá. Docela bych si ho slepil kvůli kamuflážím.
Filip Tomči píše:Bohužel Fiata jsem ještě ani neviděl natož abych ho měl doma. Takže s tím nepomůžu. Taky by mě to zajímalo jak vypadá. Docela bych si ho slepil kvůli kamuflážím.
Michal Vyparina píše:Docela mě zajímá srovnání se Supermodelem.
Uživatelé procházející toto fórum: Milan Holzapfel a 10 návštevníků