Ahoj Honzo. Gratuluji k postavené osmaosmdesátce! Tahle kumufláž jí sluší. Už se těším, až se vyhrabu ze 109kové anabáze a pustím se do těch bombardérů.
Hansi jsem moc rád, že jsi ho dotáhl - jak říkají ostatní, o chybách víš ty a mně i ostatním se moc líbí. Úplně cítím ten slaný mořský luft, jako když jsem v Il-2 hrával kampaň Bloody Biscay. OK, možná to trochu dělá to otevřené okno v kanclu, ale pořád je to po čertech hezky postavený model
Hele o těch fotkách já radši ani nedutám. Už jsem viděl fotky z fotokulometů, na kterých jde mašina líp obeznat než z mých dokumentací stavby. Možná by nám bodl nějaký megaworkshop na E-Dayi či jinde - něco jakože doneste vergly, kterýma to doma blejskáte a nějaký fotoguru nám ukáže, jak si ty vergly nastavit a co s tím pak udělat v PC. Kdejakým zmalovaným flandrám se na to dělají aplikace do jejích růžových ajfonů a my modeláři utřem hubu
výborně - takže to bychom měli ! předseda bude mít radost a ted máš od nás pokoj ( teda aspon ode mě ). v pátek půjdu zjistit volné termíny na dýchánek v Mokré , druhá půlka dubna a pokud by chtěli i ostatní a domluvíme Freiplatz a Freizeit, tak bude další akce o více lidech !