Kolegové, kdo jste viděli Venom s Tomem Hardym? Jaký to je? Půlka lidí tvrdí, že super a ta druhá, že příšerný... ČSFD ukazuje 73%, což je hodně slušný, ale ty názory si teda silně protiřečí.
Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň...
Mě se to docela líbilo. V komixovém universu je teď dost rušno, tak je trochu těžko vymyslet něco ultraoriginálního, ale za mne docela zábavný film co splnil to, co jsem od něj očekával... Takže bych se být tebou nebál, v nejhorším konstatuješ, že se ti to nelíbilo, no...
Díky. Samozřejmě se na to mrknu tak jako tak, jen mě zajímal názor někoho místního...Jinak souhlasím s Honzou, Tři billboardy kousek za Ebbingem je skvělej film a Frances McDormand tam exceluje. Jedna hláška za druhou...moc dobrej film.
Film POLAR, ma uplne znicil, vypol som to 20 minut pred koncom, to sa proste uz nedalo pozerat. Vobec nechapem preco si herec, ako Mads Mikkelsen zvolil rolu v takomto nedopecenom filme. Myslym, ze studenti prveho rocniku filmovej fakulty by to zbuchali lepsie. Neviem, ci je to vekom, uz ale nemozem tolerovat podpriemernu produkciu. Hruza!
Před pár vteřinama jsem dokoukal Venoma...za mě teda povedená taškařice. Líbilo se mi to moc, až na jeden malej detail. Herecká partnerka Toma Hardyho byla nehezká americko-barbie-vosková figurka. Jinak super a ve zvukovým formátu 5.1 ještě lepší.
Kdybyste se chtěli podívat na opravdu výborný seriál pak doporučím španělský La casa de papel, neboli Dům z papíru. Skvěle napsané, parádně zahrané, strhující.
"Pokud přijmeme zásadu demokracie, že pitomec má stejnou cenu jako nadaný člověk, je třeba zajít o krok dále a připustit, že dva pitomci jsou lepší než jeden nadaný člověk.„ Leó Szilárd
Akurat som vcera dopozeral La casa de papel a fakt pecka - herci, pribeh.... a Berlin je kapitola sama o sebe perfektny vykon. Som zvedavy co prinesie 3tia epizoda.
Dal jsem s děckama Ready player one,..dost dobré! Líbilo! Dále sme dali film T-34 (2018) a také dobré. Už si zvykám prostě na tzv. jednoduché válečné filmy. Anšto teda...mě zaujalo že film Skřivánek z roku 1964 je defakto o té samé situaci/identický děj. Stalo se něco podobného teda i v reálu?
Jelikož tento dobový film....vypadá silně podobně tématem oběma snímkům, jak Sřivánkovi tak T-34
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Takže filmy 303 Dyvizjon (https://www.csfd.cz/film/617184-dywizjon-303/komentare/) a Hurricane: Squadron 303 (https://www.csfd.cz/film/564697-hurrica ... 3/prehled/) nabízejí srovnání žejo,......popravdě ten polský je dost dobrý. Má lepší provedení, zpracování a asi i přístup. Triky sou fakt super. U toho hurricanu mám dost výhrady,..... a taky trochu k postavě Josefa Františka. Hlavně i k jeho smrti teda. Jinak polský 303 Dyvizjon a náš Tmavomodrý svět řadím ke kvalitním poctám!
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire