To jsme rádi pánové a běží nám ELEKTRONICKÁ REGISTRACE MODELŮ DO SOUTĚŽE Ukončena Startovné: 40 Kč kategorie(bez ohledu na počet modelů) 20 Kč kategorie(bez ohledu na počet modelů) při elektronické registraci modelu Ukončení elektronické registrace 9.1.2019 23:59h !!!!
Naposledy upravil René Ernst dne 10 led 2019, 00:04, celkově upraveno 2
dobrý den, soutěž navštěvuji posledních deset let pravidelně a pravidelně tam dělám větší nákupy u "nordlandu", pro rok 2019 v seznamu prodejců nejsou opravdu nepřijedou nebo se jedná jen o "tiskovou chybu" ? SH
V rámci doprovodného programu soutěže proběhne ukázka vybavení, výstroj a výzbroj pro odstřelovače a členy zásahové jednotky. Ukázka bude prezentována firmou http://www.rocktactical.cz/
první kolo se uskuteční jako souběh v kategoriích Lodě a Ponorky soužš HK lev .. není potřeba samostatně přihlašovat (jen kdyby někdo nechtěl tak mě to napište v rámci Lodě: VII.A plachetnice VII.B model lodi 1:500 a větší (např. 1:400, 1:350, 1:178) VII.C model lodi 1:501 a menší (např. 1:600, 1:700) v rámci ponorky sloučeně VII.D model ponorky 1:500 a větší- VII.E model ponorky 1:501 a menší
budou uděleny ceny vítězům s gravirováním viz níže
jak jsem psal jinde ... celkem bude možná nasbírat 6 sklenic během toku (pokud se dohodnu s pořadateli)
výsledky průběžně uvedu zde
P.S. je to moje soukromá aktivita se vším všudy... žádné dotace, žádná firma .. cílem je jen přitáhnout ty co staví lodě na soutěže a