Markus píše:Krásny kúsok. Náhodou foto originálu nemáš ?? Zaujalo ma novšie prevedenie aerodynamických brzd na trupe. A-čka ich mali ešte preforované až neskor sa zmenily na fixne bez otvorov. Tie dva červené svetlá na spodku motorových gondol máš zle. Tie tam nepatria. Sú úrčené až na verziu s TRAM. Tram system zakryval pôvodne svetlo na dverách podvozku preto ho presunuli na spodok mot. gondol
Zdravím, červená světla na spodku trupu jsem umístil podle dokumentace na WALK AROUND fotosequence A-6A, kde světla jsou. Spousta modelářů je tedy na áčka dávají. Pokud se mi Tvá informace potvrdí i z dalších zdrojů, není problém je z modelu odloupnout. Jó, kdyby nebyly horší věci! Co se týká perforace brzd asi tolik. Stroje A- 6A z NAM PHONG VMA- AW- 533 měly perforace zaslepené vyjma stroje ED- 6 / 154126/ Myšleno od stroje 1 až 10. Obecně bych řekl, že zmíněná perforace, či zaslepení se vyskytuje jak u verzí A i verzí E. vysvětluji si to tak, že ke změnám mohlo dojít i během provozu. Důkazových fotek je poměrně dost. Fotek výše uvedených letounů na internetu příliš není-asi 5. U mého modelu jsem důvěřoval informacím AOA. Ahoj!