Moc děkujeme, pánové modeláři! Amálka se dme pýchou, že se model líbí ( já samozřejmě taky ). K ježíšku si mimo obligátních hraček napsala o MiG-21MF od Eduardu. Ježíšek tatínek milerád přání splní.
Teda Michal,ako sa Ti podarilo dostat dve baby ku stolu?!?Mne sa z troch postastilo len s jednou....Nevadi,ked neprsi,tak aspon kvapka.Pochvalit treba obidve!Parada!A samozrejme pochvalu si zasluzi aj sensei!!!!
Amálko, a to tleskám ve stoje! A věř, mohl bych být Tvůj děda nebo i praděda! Zasloužíš si ten potlesk! a pro tátu: Buďte pyšný na dcerky! Já se omlouvám, ale nejprve jsem si klasicky myslel (já bláhový), že je TO opět práce Rozárky. Takže se tímto omlouvám a pevně doufám, že obě se s tátou objeví na jaře ve Zdicích, jen ,,sladké odměnění" bude tentokrát dvojnásobné...ale bude a plně zaslouženě! Petr
Stavím(spíš lepím-patlám) Osu 1:48
2024: Bf109E-4, Bf109G-6 Němci, 4x Avia B-534, 2x III serie, 2x IV. serie, SvZ, B-534 Bulhar 1:72: 1x Bk -534, 4x B-534 : 3x III. serie z toho 2 s kabinkou 1x IV. serie vše SvZ Mojí ctí je pravda, lež je zločin.
Moc děkujeme pánové modeláři! - Jak se podařilo přitáhnout holky k modelařině? Sám nevím. Prostě jednoho dne mi řekly, že si to chtějí vyzkoušet a už u modelů zůstaly. - Já v 7 a 10 letech spatlal letadlo, našmrdlal unikolkama a bylo fertig. Všechno jsem se učil metodou pokos - omyl a článkama v ABC. Holky mají výhodu, že jim postupy můžu vysvětlit a k tomu spoustu tréninkových modelů ( zásoby KP a Směr co jsem za léta nasyslil ) na kterých si to můžou vyzkoušet
testovací modely na tmelení, broušení, rytí a stříkání
Ty obláčky jsou akvarelová pastelka nápad holek. Jsem rád, že se mnou tráví čas Za pár let budou mít jiné zájmy a na tátu si ani nevzpomenou.
Moc bych chtěl poděkovat pánům z KPM Křížem krážem za perfektní cenu. Ta Amálky radost se nedá popsat, ta se musí jedině zažít. Škoda hektického závěru, že jsme si nestačili popovídat.
Já už vím, co budu dělat, až rozprodám fšechna svoje letadýlka z kitníku. Kluka pověsím manželce na krk, koupim si krumpáč, lopatu a půjdu se zahrabat. Někam... Anonymně...