Pánové, dobrý večer. Máme po Telfordu, tam nějak skoro všechno co vyhrálo, na sobě mělo věci z produkce HGW:-). Tak máme radost. Nespíme na vavřínech, stále pracujeme a vydáváme nové věci. V půli prosince bude nýtovací sada na Thunderbolty, ta se už vesele prodává formou předobjednávek, prodává se ještě o něco lépe, než jsem čekal. Zhruba za dva týdny tady budou kamufláže na malé Hieny, na ty se těším asi nejvíc. Udělali jsme si popisky na Messerschmitky, 1/48 i 1/32, obnovujeme do skladu vyprodané věci, teď jsme se vrátili k Fw190D-9, asi tak nějak na začátku příštího roku bude. S Eduardy jsem se dohodl, že vydáme jejich obtisky na Tempesta formou Wet Transferů, ty by měly být snad do Vánoc.
Přílohy
Mistrovi, Lacovi Hančárovi, jsme na zakázku dělali nýtovou sadu...
Pánové, dobrý večer, trocha novinek. Nic dramaticky převratného, jen jsme Vám namíchali naše nové popisky s markingy na asi nejlepší stavebnice, které v Čechách vznikly a ono to vyšlo trochu cenově přívětivější:-). Tato produktová řada nese označení PLUS a je to vymyšlené proto, aby se Vám z jedné sady podařilo postavit víc letadel bez nutnosti dokupovat další popisky. Už se nám to osvědčilo u Mustangů, kde jsme s tím začali, modeláři celkem bystře pochopili a spočítali si výhodnost toho produku a myslím, že i v Čechách jsme už jednoho prodali. Možná jste v posledním Modeláři zaregistrovali, že Doktor se při výběru dalšího soutěžního modelu neřídí ani tak cenou stavebnice jako tím, zda na ni existují Wet Transfery....
Aspon neco mam spolecnyho s Doktorem Taky vybiram radsi modely, na ktere jsou Vase pasy a wet transfery. A proto se zase primlouvam na pasy na IJA letadla.
Dobrý večer, pánové. Jak jste asi mnozí zaregistrovali, HGW pochystává nýtovou sadu na Thunderbolta 1/32, tak si ho chci konečně postavit, abych Vám tu mohl předvádět, jak tomu ty nýty sluší. Zatím mám už hotový cockpit, samozřejmě v něm jsou HGW pásy a obtisky, protože na P-47 ještě nemám cockpitové popisky/štítky hotové, vypůjčil jsem si je z Corsaira. Palubku jsem dělal klasicky, Eduardí lepty + UV lak na zasklení. Do toho jsem dostal nový produkt od Eduardů, přístrojovou desku v provedení LOOK a tak mě napadlo ji předvést. Co je velmi pozitivní, je použití černého polyuretanu a to, že je to za 5 minut hotové...