Taky mi Sweep přišel do mailu. Ale mám pocit, že něco je swept out už dnes.
Jarek S. píše:No na facebooku to nepíšu, ale od vydáni Bf 109 ten názor začínám zastávat taky hlavně u ty varianty před opravou, ta po upravě je na tom lépe, ale i tak když to porovnám s tím co má Zvezda v plastu je to zjednodušené a přítom kokpit u spita byl ukázkový. Další příklad je třeba třeba motor u Schuckerta. Motor u Fw 190 neřeším, bo na něj naštěstí není vidět.. Ale jen pro porovnáni s Hellcatím download/file.php?id=1374567. Jde o 72, ale ve 48 je to nemlich to samý.
Horrido píše:Což zákazníka jistě zajímá, kdo strouhal formu, a přijme to za své peníze s pochopením.
PetrB píše:a co třeba tak, že firmu na shuckerta strouhal číňan?Jarek S. píše:No na facebooku to nepíšu, ale od vydáni Bf 109 ten názor začínám zastávat taky hlavně u ty varianty před opravou, ta po upravě je na tom lépe, ale i tak když to porovnám s tím co má Zvezda v plastu je to zjednodušené a přítom kokpit u spita byl ukázkový. Další příklad je třeba třeba motor u Schuckerta. Motor u Fw 190 neřeším, bo na něj naštěstí není vidět.. Ale jen pro porovnáni s Hellcatím download/file.php?id=1374567. Jde o 72, ale ve 48 je to nemlich to samý.
priskac píše:Dobry vecer pane Sulci,
omlouvam se za asi rypavej dotaz, ale zmeni se neco po 3.prosinci pro nas modelare na Vasem eshopu? Narazim na zpravu kterou jsem si dnes nahodou precetl:
https://technet.idnes.cz/e-shop-v-evrop ... ternet_vse
Asi vsichni vime ze mate jine ceny pro ceske (slovenske) zakazniky a jine pro zvysne staty (i v ramci EU). Cloveka by mohlo napadnout ze jestli budou ceny stejne tak hrozi li nejake zvyseni cen pro ceske (slovenske) zakazniky? (predpokladam ze asi zlevnovat evropskym zakaznikum nebudete)
Jestli to neni dotaz pro verejnou diskusii tak ho prosim ignorujte a jenom napiste ze at se nechame prekvapit 3. prosince...
jenda58 píše:K těm sinům asi tak, jak píše Černoch. Běžný vitríňák je dost dobře udělaný na to, abych nemusel šmrdlat resin. Koukám, co jsem nakoupil navíc od Eduarda pro Eduarda, ale moc toho není. Spíš jen doplňky, ne opravy: I-16 lyže, Spit nádrž, Bf-108 vrtule. Víc ke štěstí nepotřebuju. Nač šachty, kokpity či motory. Stejně to nebude vidět.
Ale doplňky třeba na takovou Bednu, Liberatora nebo Typhoona, to je jiný kafe. Jenže to zase nejsou původní Eduardi.
Uživatelé procházející toto fórum: Milan Holzapfel a 11 návštevníků