A já ještě ani nestihl omrknout ty dekály od LF a už budou další...Je tam 5521 z cvičení, co je dneska ve Vyškově už přestříkána na stříbrno a nosí hvězdy.
Využiju příležitost a podělím se o nějaké postřehy. Chtěl bych mít jednou ve vitrínce i Su-7U v měřítku 1:48 a tak jsem kdysi uvítal informaci, že se chystá u KP. Ale s postupem času to nějak vyšumělo a nyní už to spíš vypadá, že nebude. Takže se člověk musí vrátit k původním plánům, jak si poradit sám. Když se objevilo Su-9U Maiden od Trumpetera, tak jsem si koupil rovnou dva v domnění, že jednoho konvertuju na Su-7U Moujik. A včera jsem jednu Su-9U vytáhnul z kitníku a říznul do ní, přičemž vedle jsem si vyndal i stavebnici Su-7BKL/BMK a využil jsem příležitost, abych si líp rozmyslel, jak z druhé Su-9U udělat Su-7U. A předběžné závěry nejsou tak povzdubivý, jak jsem si původně myslel Varianta použít trup z Su-9U znamená: - zkrátit čumák před čelním štítkem asi o 6mm (to se snáz řekne než udělá - ještě jsem to neměřil, abych dokázal říct, zda by to stačilo uříznout zepředu a pak "nabrousit" náběžky nebo odebrat nějaký segment před čelním štítkem - obojí má svá rizika: v jednom případě příliš velkej sacák, v druhým případě hrozí riziko narušení pěkného ogiválního tvaru trupu); - předělat kabinku/zasklení čelního i zadního kokpitu; - použít směrovku z Su-7BKL/BMK (na jiným místě se řešilo, že je směrovka OEZ moc nízká, takže příležitost to opravit); - dosadit překryty táhel na hřbětě z Su-7 (to je nejmenší problém - zkrátka se vezmou z OEZ a nalepí); - dostavět vyšší hřbet; - naroubovat křídla z Su-7, což taky nebude žádný medík, protože Trumpeter i OEZ řešili napojení křídel na trup úplně jinak - OEZ na tupo na vytvarovanou základnu na trupu, Trumpy má oblou dosedací plochu bez vystouplé základny na trupu); - narýt krycí plechy na trup u ústí kanónů (Su-9 byl rakeťák a vestavěné kanony neměl); - dodělat zakrytovaný přívod vzduchu od motoru do sacáku v levé spodní části trupu; - přesunout pitotku na pravou část čumáku; - a nějak sjednotit rytí, protože Trumpy je dost jemnej oproti mělkému a širokému rytí na Su-7 od OEZ; - dodělat přistávací světlomet před šachtu příďového podvozku.
A to je asi jen pro začátek, když se člověk rozhoduje, jakou cestou se vydat. Najednou se mi zdá, že jednodušší by bylo rozříznout a prodloužit trup Su-7 od OEZ a vestavět do něj dva kokpity buď z Su-9U nebo z Su-15UM a osadit na něj kabinky z jednoho z nich (tvarem a řešením rámování se nakonec Su-7U víc blíží Su-15UM než Su-9U), ale stejně to nebude 100% ono, protože Su-7U má čelní štítek v základně širší a jakoby víc rozkročenej než oba zmiňovaní kandidáti. No, co dodat - bylo by fajn, kdyby se tu Su-7U přeci jen povedlo udělat jako stavebnici, ale s ohledem na informace, co kolují i zde na fóru, jsem skeptický. A že bychom se dočkali celkově nového ztvárnění Su-7BM/BMK/BKL a U? No, kéž by - ale ani tomu nic nasvědčuje
Všetko sa dá, len treba chcieť. Ten rozbor postupu vyzerá byť realizovateľný. Aj ja keď som chcel mať Su-9 a na trhu dovtedy v štvrťke nebola, tak som ju skonvertoval zo Su-7 BKL (OEZ). viewtopic.php?f=57&t=84382&hilit=Su+9+OEZ+Kazan Keď to išlo tam (Su-7 na Su-9), určite by to išlo aj naspäť ( Su-9U na Su-7U). A keď to zdarne "dosocháš", tak to niekto ako naprotiveň za pol roka vydá. Ako Trumpeter v prípade mojej vysochanej Su-9.
Díky za povzbuzení - Tvou stavbu Su-9 dobře znám, protože než přišel na svět trumpetí Fishpot, tak jsem o tom taky uvažoval a bylo mi to inspirací. Na nějakou konverzi určitě dojde, jen zatím nejsem rozhodnutej, jestli to řešit pomocí trupu z Su-9U nebo úpravami stávajícího trupu Su-7?! Obojí má své výhody i nevýhody a ještě jsem nenatrefil na něco, co by rozhodlo, který cesta je lepší.
Ahojte, vedel by mi niekto poradiť. jedná sa o SU-22 M4.
1 / mohli fungovať kontajner KKR zavesený pod trupom, a SPS - 141 na podkridelnom závesníku iba spolu. Alebo mohli fungovať aj jeden bez druhého. Samozrejme, že rozsah možností tým bol zredukovaný. 2 / bolo možné podvesiť SPS iba na ľavú stranu Su - 22, alebo býval aj na strane pravej ? Pretože som našiel veľa fotiek kde bol na strane ľavej. Alebo práve na ľavej strane to malo nejaký význam? 3 / bolo možné vysunúť nábehové klapky na prednej strane krídiel keď bolo lietadlo na zemi a so stiahnutými krídlami ?
KKR a SPS jsou na sobě nezávislá zařízení. Sloty / = nábehové klapky ??/ u Su-22 chodí vždy s klapkami. Při stažených křídlech lze vysunout jen vnitřní klapky. Pokud byl pověšen KKR tak byly vnější klapky blokovány /mechanicky plíškem pod tlačítkem klapek /. SPS se u nás věšel vždy na levou stranu, jestli to bylo speciální kabeláží nevím. Na druhé straně bylo zpravidla vyvažováno raketometem UB-16,32 či B-8, ale nebylo asi podmínkou.
Nevím, jestli to patří sem anebo spíš do novinek 1/48, ale raději to dám sem, kam to patří tematicky... Na webových stránkách Modelářovo jsem narazil na zmínku, že projekt Su-7U v 1/48 není úplně mrtvý, ale jen odložený na příští rok - cituji: "Některé čtvrtkaře možná potěší z letoška odložený Suchoj Su-7U..." Takže ještě svůj projekt taky odložím a dám jim šanci. Vzhledem k tomu, k jakým závěrům jsem došel já sám, tak to nebude taková sranda, jak by si někteří mysleli...
Zdravím Mám prosbu na niekoho kto má brassinovú sedačku na Su-7 od Eduardu(648024), či by ju nemohol by zmerať aká je veľká. Chcem je dať do Su-15UM a neviem či sa tam zmestí . Nechcem zbytočne kupovať dve sedačky a potom zistiť, že sú veľké. Ďakujem Martin Szeman