Olda Homola píše:Pánové,
jakou barvu měly vypouštěcí adaptéry raket R-13 a RS-2US na čs. šedivkách v období 88-90 prosím?
Na některých fotkách mi to přijde jako kov, jinde jako tmavší šedá...
Já bych je udělal stříbrné.
fotr píše:Zdravím....
Nikde se mi nepodařilo sehnat bližší informace, ale co je to zač ten Mig-21 K Kretchet od RV Aircraft? To je nějaká verze Mf-ky? A ještě, jaké odstíny použít na zbarvení? V návodu je jen hnědá, zelená, tmavě zelená atd., žádné přesné číslování. Dokážete poradit? Díky.
tonislav píše:Zdravím modelársku obec,
zháňam kvalitný scan kamufláže MiG-21 MF číslo 9501, ktoré má Eduard vo svojom modeli.
Našiel by sa nejaký majiteľ spomínaného modelu, ktorý by mi tú uvedenú kamufláž vedel oscanovať aj vo väčšom rozlíšení?
Na nete som našiel len malé fotky, ktoré sa pri zvňčšení rozostria.
Ide mi hlavne o to, aby som si to mohol zväčšiť aspoň na formát A2 bez nejakého rastru.
Ďakujem Vám za pomoc.
Martin Král píše:fotr píše:Zdravím....
Nikde se mi nepodařilo sehnat bližší informace, ale co je to zač ten Mig-21 K Kretchet od RV Aircraft? To je nějaká verze Mf-ky? A ještě, jaké odstíny použít na zbarvení? V návodu je jen hnědá, zelená, tmavě zelená atd., žádné přesné číslování. Dokážete poradit? Díky.
Na první straně tohoto tématu je neúplný seznam ,ale ulehčím ti to. Podívej se na str. 67 a 69 této diskuze.
Barret píše:72 nebo 48?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 35 návštevníků