Ještě jsem našel v archivu tohle.Ani nevím odkud jsem to stáhnul,ale nejspíš je to z rekonstrukce toho trupu co mají v Deutsches Technik Museum Berlin.
Přílohy
Každý je lodí svou,každý má moře svý a kdo se bojí plout......je mrtvá ryba! Kolik je nás takovejch pane Mára...
Hansi, to je ale tempo ,super ja som zatial otvoril len skatulu a pozrel co vsetko k tomu mam a co by sa este hodilo. akou RLM66 si prosim strekol ten interier. zda sa mi to az prilis tmave, hlavne na prvej fotky az cierne Mozno klamu len fotky.
to markus.c: tie podklady a fotky su super, diky moc
Díky, ta RLM 66 je BilModel 192. Je malinko tmavší, než bych si představoval (ale to třeba syntetická MM taky). Fotka to ještě víc zkresluje, v reálu je to celkem OK. Stejně přijou větší plochy zesvětlit a pak drybrush.
Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň...
konečně můžu taky ohlásit začátek ! raut je nachystanej, proces s Rudolfem Slánským taky, mám co pít a žena zachraňuje životy na noční ! Večer začíná !
něco už teda mám - vybroušený kokpity od nálitků a ztenčený stěny trupu na 388 L. k tomu dalšímu se vrátím asi zítra. To taky budu nejspíš vyrývat nový panel a nýtovat ale nechci přredbíhat. Jinak pokud někdo bude stavět resin 388, mám i pád dobrých rad...