My Baby byla ze základny Amendola.
Bahno jo? Hmmm tak zkusím oházet kola a spodky. Škoda, že to nebude moc vidět.
Současný stav.
misak58 píše:Jenom pro ilustraci, podmínky na italských základnách
Michal Konečný píše:Jedna rychlá pracovní, ať jde vidět, že se neflákám, a pomaličku taky něco dělám![]()
Dokonalé to není, asi sem si od toho sliboval více, přijde mi že mi občas utekla desetinka v hloubce prolisu, uvidím, až to zalepím, zatmelím a zasurfuju, jestli to vůbec bude použitelné pro zaformování. Zatím jen nasucho dané do křídla.
Martin Kováčik píše:Páni,chcem sa opýtať či nemá niekto z vás skúsenosť s použitím brasinových turbokompresorov B-17G 1:72 určených pre model Airfix na model B-17G Revell ?
Michal Konečný píše:Pomaličku dál pracuji na výdechách, už je mám hotové a nachystané na vlepení do křídla. Pak to zatmelím, dočistím, stříknu surfem pro kontrolu, vyřóznu i s kusem křídla a předám to na zaformování a odlití.
Martin Kováčik píše:Ako píše Michal,chcel som sa opýtať či pasujú brasinové kompresory Eduard určené pre B 17 G od Airfixu, na B 17 G od Revelu.
Odoslané z Lenovo TB3-X70L pomocou Tapatalku
Michal Konečný píše:Dotaz.
Při prochazení fotek bočních střelišť s odsuvnými kryty a pevným držákem kulometu, jsem narazil na několik druhů dodávání nábojů do zbraně.
Klasické bedny na boku trupu s vedením rovnou do zbraně, potom vedení pod stropem, a nakonec nábojové schránky přímo na zbrani.
Bylo na toto nějaké pravidlo podle verzí a bloků, nebo je to nahodilé?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků