Dovolím si vstoupit do pro mne neprozkoumaných vod dopravních letadel ( teprve druhý pokus) Stavebnice doplněná dekály OK-JET stále podle mne nejhezčí zbarvení co kdy ČSA měly . Hodně jsem čerpal ze zde již publikovaných staveb díky jim jsem se vyvaroval některých chyb (zatmelené pravé dveře a okénko) a samozřejmě použil tu nejkratší imatrikulaci kvůli umístění mezi plůtky. Musím říct , že stavebnice pasuje parádně . Tmelení minimálně. Zkoušel jsem přerýt - také se to teprve učím , takže některé krytky se mi ztrácí ( na ty jsem si netroufl) Wash paneláže fotky vytáhly , ve skutečnosti to až tak výrazné není. Majáky použité z Eduardí sady position light a musím říct , že to vypadá parádně ( na fotkách to není moc vidět) Asi to není poslední dopravák , takže rady i kritiku rád přijmu.
paráda Drobné chyby sa dajú prehliadnuť, ja stále bojujem s podobnými problémami (nielen) u dopravákov. Rád tu zhliadam podobné kúsky, je ich stále málo. Takže model super, livery tiež, gratulujem k úspešnému dokončeniu
Moc děkuji všem za uznání. Jinak díky od Kubouše za upozornění - ale je to jen nějaký odlesk na fotkách ( vůbec jsem si toho nevšiml až po reakci tady) na vlastním letadle to není na to se snažím dávat pozor , to je jinak hodně vidět. Pro zajímavost na těch horních fotkách je ta jako spára vidět vlevo od antény a majáku a na té společné s A-380 je vpravo. Moje blbost , že jsem ty fotky neprohlédl lépe a nevybral jiné. Ještě jednou díky všem
Jinak další projekt bude 747-121 PanAm z Revelího SCA .Krabice a dekle jsou už doma - jenom jsem to rozbalil a vypadá to jako modelářská sebevražda. samý otřep , nedostříklé části trupu , vystouplá okénka co tam nejsou . No hrůza. Ale s tím si asi poradím. Co asi nedám - nejde mi to - je přerýt trup , který je v positivu.
Pokud by jste měl někdo nějakou radu , poznatek či upozornění sem s ním. Vlákno na stavbu asi dělat nebudu , tak dobrý nejsem a nechci tady s tím otravovat. Je mi jasné -nedávat stabilizátory na VOP , ale nevím jestli jsou nutné nějaké další úpravy . Pokud jste se již někdo tímto zabýval budu vděčný za každý poznatek.
Jestli to je odlesk tak jako by nic nenapsal. Jak jsem psal, takhle partie je pěkná potvora, kolikrát to vypadá ok a pak se najednou objeví. Nečekána, nezvána.
Díky moc Petře. Byl jsem s ním v Plzni , ale tam jednoznačně z mého pohledu i hodnotících kraloval nádherný hydroplán Boeing 314 . Spadla mi nad ním čelist. Nikoho z Ústí jsem nezahlédl. Byl jsi ?