Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Výrobci, Prodejci ‹ HGW
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

HGW NOVINKY

Odeslat odpověď
Příspěvků: 1410 • Stránka 59 z 94 • 1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 94
  • Odpovědět s citací

Re: HGW NOVINKY

Příspěvekod Olda Homola » 17 srp 2018, 06:26

Jan Bobek píše:Příští týden... Nějak se nám rozvolnila morálka pracovní:-).

RC MiGy už jsou?
Právě jsem dodekáloval Spita VII s vašimi popiskami s kokardami a super výsledek, chtěl bych to zopakovat na MiGyně :wink:
Olda Homola

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Pojistovak » 17 srp 2018, 11:20

No právě že na shopu nejsou, takže jsem to vzal normálníma dekálama.-(
Prodám Eduardí limitky 1/48

Neumim modelařit a vím to.
Pojistovak

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jan Bobek » 20 srp 2018, 20:52

Dobrý večer, pánové.
Trocha HGW novinek. Mustangy + MiG-21 MF mi přijdou zítra z tiskárny, ve čtvrtek je dostanu tady v Itálii do ruky, nevím, kdy se to tak úplně dostane na shop, protože člověk, který to tam dává, odletěl někam do Afriky na dovolenou a padají tam na něj nějaké obrovské kroupy. Věřím, že si chrání hlavu... Popisky na US výzbroj půjdou na trh v momentě, kdy AMK uvolní svoji sadu výzbroje. Předsériové výlisky už se mi nějakou dobu válí doma na stole, myslím, že spřátelená Annetra je prezentovala už v Mošoni, má to ale být nějak koncem tohoto měsíce. Já osobně tuhle sadu pokládám za dost výživnou.
Jsem rád, že se nám konečně podařilo dodělat Mustangy, bylo to dost zapeklité, nechtělo se mi pouštět na trh nějakou polovičatost, tak jsem kolem toho dost prudil. Jsou tam markingy obsažené v 1/32 stavebnicích od Tamiye a Revella + pochopitelně kompletní popisky. Ty chceme vydat ještě jednou zvlášť, protože v této naší sadě je 8 markingů a jedny popisky, tak se mi nechce Mustangology nutit kupovat to kvůli popiskám pořád dokola. Snad to stihneme ještě do E-Day. Mustanga vydáme také v 1/48.
Pokud se týká další spolupráce s Eduardem, tak mám poměrně velký zájem vydat jejich připravované MiGy - 23. Ne, že bych se na tom chystal nějak dramaticky zbohatnout, ale kolem MiGů - 23 jsem se v letech 1980 až 1982 potloukal na letišti v Chotusicích. Tak k nim mám tak nějak nostalgický vztah...
Přílohy
náhled 232025 m.jpg
232025  1 final promo M.jpg
232025  2 final promo M.jpg
232025  3 final promo M.jpg
272019 promo m.jpg
248054 promo náhled m.jpg
248054 1 exp.jpg
248054 2 exp.jpg
248054 3 exp.jpg
Jan Bobek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod cargo » 21 srp 2018, 14:42

Dobrý den,
pěkné sady na Mustanga. Je nějaké šance na podobné wet transfery na P-47, případně P-38 v měřítku 1:48?
cargo

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jan Bobek » 21 srp 2018, 20:32

P-47D určitě. Pochystáváme novou nýtovací sadu 1/32, v souvislosti s tím bych chtěl vydat i Wet Transfery.
Jan Bobek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod TomCZ » 21 srp 2018, 20:48

I 72 ?
Freiwaldauer Flugzeugfabrik
Ich bin ein Freiwaldauer....since 2009 8-)

Lepší BANán na foru, než ananas v řiti
TomCZ

• Odpovědět s citací

Příspěvekod jabbajindrich » 22 srp 2018, 09:07

Dobrej,

neplánujete vrátit do výroby některé vyprodané položky, například pro Zero, 109 apod.

S pozdravem

JN
jabbajindrich

• Odpovědět s citací

Příspěvekod SV » 22 srp 2018, 09:23

Jan Bobek píše:Pokud se týká další spolupráce s Eduardem, tak mám poměrně velký zájem vydat jejich připravované MiGy - 23. Ne, že bych se na tom chystal nějak dramaticky zbohatnout, ale kolem MiGů - 23 jsem se v letech 1980 až 1982 potloukal na letišti v Chotusicích. Tak k nim mám tak nějak nostalgický vztah...

P-39 "Bellu" v plánu nemáte?

Děkuji za odpověď.
SV

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jan Bobek » 22 srp 2018, 14:43

P-39 "Bellu" v plánu nemáte?

Zatím ne...
Jan Bobek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod rsuchan » 22 srp 2018, 17:00

Tak na dekály a popisky k Mig-23 sa moc teším, nakoľko Eduard ich samostatne predávať nebude a toto určite vyrieši môj problém. Vopred za ne ďakujem.
Rado Sucháň 50 rokov

«Never in the field of human conflict was so much owed, by so many, to so few»

Dokončené: SBD-3 Dauntless ; Mil Mi-1 ; F-16C Fighting Falcon ; Hawker Sea Hawk ; Supermarine Spitfire Mk.IX
rsuchan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jan Bobek » 03 zář 2018, 19:04

Dobrý večer pánové.
Jak mnozí z Vás vědí, tak jsem se přestěhoval do jižní Itálie, konkrétně do oblasti Monte Cassino. Teď jsem na chvilku v Čechách, protože tu mám něco smluveného s lékaři, chci tu být na E-Day a do toho se mi narodil třetí vnuk. Pepa:-).
No, proč o tom tak v souvislosti s HGW novinkami píšu... V té Itálii se mi po různých pokusech domluvit si s většinou místních (tedy tamějších) cokoli praktického vylíhnul v hlavě nový obrat, který jsem se rozhodl používat například při komentování tuzemského politického dění, komentování nejnovějšího modelu žlutého práškovacího letadla, tedy MENTÁLNÍ KASTRACE. Jen mě dosud nenapadlo, že tento termín začnu používat i na poradách své firmy - HGW. Dnes jsem vyreklamoval vše, co Vám tu už poměrně dlouho slibuji, tedy Wet Transfery na MiGy-21 MF a Wet Transfery na P-51D 1/32. U Migů-21 byl ten nejstrašnější soutisk, jaký jsem doposud viděl a u P-51 nebyla podložená žlutá, přestože o tom už rok schůzujeme. Prostě nebyly by vidět nápisy na vrtuli. Navíc tam projektant této sady stále cpe verzi "J", kterou mi ovšem neumí ukázat a navíc ani neexistovala. Já jsem si neuměl nějak představit, jak to uvedu na trh a potom Vám tu všechny ty chyby budu okecávat, tedy obhajovat něco, o čem i já vím, že je špatně nebo se tvářit jako že nic a Vy máte blbé podklady. Za to mi opravdu ty peníze nestojí... HGW bylo postaveno na nějakých kvalitativních standardech ze kterých se mi nechce odcházet. Tak jsem to tedy všechno vrátil s pojednáním o mentální kastraci a s tím, že do E-Daye to bude opravené nebo vyrobené znovu, pokud ne, zakázky budou stornovány.
Tímto se tady omlouvám za zpoždění.
Dnes jsem dostal podklady na MiGy-23 (novou Eduardí Bednu), tak jsem je pustil do práce, snad budou mít lepší osud:-).
Přílohy
248054 promo náhled m.jpg
Jan Bobek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Pojistovak » 05 zář 2018, 18:36

Tak já popřeji hezké bydlení a doufám, že firma poběží i z itálile.
Bylo by škoda owety přijít.
Prodám Eduardí limitky 1/48

Neumim modelařit a vím to.
Pojistovak

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jan Bobek » 07 zář 2018, 17:40

Děkuji.
Zarazil jsem výrobu Wet Transferů CZ MiGů-23, investice do tohoto je cca 60.000,- Kč, nechal jsem si spočítat dosavadní výsledky tohoto projektu se zaměřením na CZ trh a vyšlo mi, že konkrétně MiGy-23 v CZ službách bych prodával 12 let... Místo toho jsme se pustili do výroby Reichsverteidigung Fw190 a Bf109. Jo jo, musíme taky trochu koukat na prachy... Pro Vaši lepší představu, za dobu, kdy Wet Transfery vyrábíme, jsme v Čechách prodali 3,5x více FockeWulfů než Delfínů...:-).
Dále se naši borci z HGW věnují přetiskům P-51D 1/32 a MiG-21 MF 1/72, do E-Day to bude na trhu a tím pádem i tam. U toho vznikají i nové popiskové sady na 1/72 F-4 Phantom a F-15. Opět to bude jako je náš F-4 Phantom 1/48, totiž že se jedním obtiskem nalepí hejno popisek. To se ale asi do E-Day nestihne. Já jsem připravil pár nových dřevěných obtisků, jak jsem tu již psal, máme novou tiskárnu a sami si vyrábíme obtiskové papíry. Více o tom bude na E-Day, kde se budou předvádět. Jinak se usilovně pracuje na nýtové sadě P-47D Hasegawa 1/32, budou k tomu i nové Wet Transfery, ano včetně štítků do cockpitu a na podvozky. Je to dost radostná práce, která mě nainspirovala k tomu, postavit si Thunderbolta. Dost na tom dřu, už dva dny hledám interiérovou zelenou, někde ji mám, jen se mrcha krčí kdesi mezi odstíny RLM...
Měli jsme nějaké trable s naším e-shopem, nějak se nám zaviroval a občas to rozesílalo nějaké reklamy, naštěstí slušné:-). Už asi měsíc se na tom pracuje, podle posledních zpráv nám zbývá doplnit tam asi 120 výrobků a může se to spustit. Mělo by to fungovat pod stejnou adresou, jen to bude víc hratelnější...:-). Pokud jste s tím měl kdokoli jakýkoli trabl, přijměte, prosím, omluvu.
Přílohy
572009 Master BASE WHITE - UPPER m.jpg
572010 Master BASE WHITE m.jpg
572011 Master BASE WHITE m.jpg
572012 4col BASE WHITE LOWER m.jpg
572013 Master BW m.jpg
572014 Master BW m.jpg
572015 Master BW m.jpg
572016 Master BW m.jpg
Jan Bobek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vasek » 07 zář 2018, 18:01

Samy dobry zpravy, u interierovky na Thunderbolta pozor, byla dost specificka, doporucuju tenhle serialek, o P-47 viz II. dil
http://www.ipmsstockholm.se/home/interi ... 45-part-i/
Ja osobne jsem pouzil Gunze C302, Mr.Paint dela specialni odstin MRP 132
Vasek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Aeromodelar » 07 zář 2018, 19:55

Jan Bobek píše:
Zarazil jsem výrobu Wet Transferů CZ MiGů-23, investice do tohoto je cca 60.000,- Kč, nechal jsem si spočítat dosavadní výsledky tohoto projektu se zaměřením na CZ trh a vyšlo mi, že konkrétně MiGy-23 v CZ službách bych prodával 12 let... Místo toho jsme se pustili do výroby Reichsverteidigung Fw190 a Bf109. Jo jo, musíme taky trochu koukat na prachy... Pro Vaši lepší představu, za dobu, kdy Wet Transfery vyrábíme, jsme v Čechách prodali 3,5x více FockeWulfů než Delfínů...:-)...

Tak s těmi třiadvacítkami, to je velmi nepříjemné sdělení, na ty jsem se těšil převelice, a nelze tedy asi počítat ani s popiskami ...(?)
Co se týká L-29, modelů mám devět, takže ještě u vás nějaké obtisky přikoupím, stejně jako netrpělivě očekávané jednadvacítky, Eduardích modelů mám prozatím dvacet (:)
A za Vaši užitečnou a tudíž velmi záslužnou práci vřele děkuji.
Vláďa Obr, 65 let, stavím letadla Československých pilotů.
Aeromodelar

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 1410 • Stránka 59 z 94 • 1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 94

Zpět na HGW