korki píše:Ahoj
dnes ráno som pustil kompresor, po natlakovaní som počul stále nejaké syčanie, tak som hľadal príčinu a zistil že tlaková nádoba má trhlinku, pod kompresorom som našiel zaschnutú hrdzavú stopu po vytekaní vody....bol som dosť lenivý vyberať kompresor z pod stola a tak som ho často neodkaloval a teraz mi prehrdzaveljedná sa o typ as186, konkrétnu značku neviem, ale vyzerá presne ako na obrázku...
chcem sa opýtať, že čo s tým, trhlinka je nad nožičkou, takže bude asi aj zavarenie problém, alebo dá sa zohnať presne taká istá nádoba? používať kompresor ďalej asi neodporúčate, že?
Pokud ten váš vypadá přesně jako na té fotce, tak bych měl doma jeho rodného bratra, který mi skonal na jiný důvod - hřídel elektromotoru se ukroutila. A vzdušník by tak měl být v pořádku. Alespoň byl, když jsem s ním stříkal ten poslední model. Pokud máte představu jak ho případně dostat na Slovensko, tak se mi ozvěte přes SZ
Hotovo 1/72 2025:
Leopard 2A4 (Trumpeteer - mizerný model!), Praga Škoda L (Peewit)
Hotovo 1/72 2024:
2x S-199 (Eduard), 9K72 / SS-1B SCUD-B (Revell), Blenheim IF (Airfix), CB-36 (Tamiya), LT-40 (Attack), LT-35 (FtF), OA-30, (FTF), CS-199 (Eduard), B-36 (Hasegawa), S-92 (Revell)
Leopard 2A4 (Trumpeteer - mizerný model!), Praga Škoda L (Peewit)
Hotovo 1/72 2024:
2x S-199 (Eduard), 9K72 / SS-1B SCUD-B (Revell), Blenheim IF (Airfix), CB-36 (Tamiya), LT-40 (Attack), LT-35 (FtF), OA-30, (FTF), CS-199 (Eduard), B-36 (Hasegawa), S-92 (Revell)