Jojo,jsou známý fotky s i bez.Akorát jsem tam nedal seriál,když není známej celej,tak je podle mě lepší ho tam nedat vůbec.Všechny mašiny ho beztak neměly.
Neměl Dikam později i hvězdy na discích kol? Někde jsem to viděl a byly stejné jako ty které jsou součástí archu na jiný stroj. Nechceš si ho ještě dovyparádit?
Já si taky včera večer chvilku hrál, a pak jsem ho celýho dorasoval. Minule jsem se bál a pak pod lakem většina oděrek zanikla a tak jsem ho vzal z gruntu :.-)) Snad ho nebudu muset přelakovávat :.-))
Narazil som na malý problém. Rozhodol som sa na Buttera pouziť kolesá zo stavebnice, podla fotiek to vyzerá na hladké kolesá, a podla plánu mám dať na disky obtisky G a D. Buď som slepý, alebo blbý, ja ich na obtiskovom archu nevidím....?
Igore, jak jsem relativně mladej, tak jsem taky hloupej. Napsal jsem ti: Bez krytů, obruč disku stříbrná a čtyři žebra taky stříbrné. Ale mělo to být takhle: Bez krytů, obruč disku špinavě bílá a čtyři žebra taky špinavě bílé. Promiň. Doufám že jsem ti tím nezpůsobil problém.