Dne 18.10.2024 bylo ModelForum ochromeno technickou závadou na harddisku. Bohužel náprava trvala déle, za co se omlouváme. Stav ModelFora byl obnoven ke stavu z 17.10.2024.
VašekS píše:Pěkná práce. Obdivuji Tvojí vytrvalost. Vašek
diky vasku, tak nebudu popirat.... par krizi jsem zazil. Prakticky to maluji od cervna 2016 a uz se tesim na dalsi projekt 50+ figurek ale vic pestrejsi na uniformy takze chut by mela vydrzet
Diky Davide, uprimne nijak zatim, jelikoz jsem lehce vytiziny ditetem . Aktualne chybi mi dotahnout akorat 2 figurky a 2 mam jeste v rezerve jako krovi ale nejsem spokojeny s podlozkou a obecne s danim to do boxu, je to dle me utopene ikdyz hloubka je jen 4cm. Takze spis ted spekuluji jak to zaramovat a vytvorit iluzi hloubky pri vyuziti plochy max 2cm a tak.......mam ted na rozcvicku par figurek od oniria na stole abych se dostal do formy po vypadku, jelikoz me zacina strasit v noci kulmbach
No děti dají zabrat, to znám. Kdyby šlo nějak zdokumentovat jak tvoříš to diorámko, box a všechno kolem tak budu rád. Ty boxy s flatkami, kompozici, umění vytvořit pozadí, osvětlení, jsem vždycky obdivoval, ale takové to inside info mi chybí.