Já si nemůžu pomoct,ale ten začátek je zálet prototypu a ten chlápek co do toho leze je pplk. Mareš (tehdejší šéf VTLÚ a pozdější velitel 311), nebo snad ne?
Nevěřící Tomáši, na sousedním fóru jsem ti odpovídal, že to skutečně je Mareš. Ale ty nevěříš. Tak tohle by tě snad mělo přesvědčit.
Takže otázka by spíše měla znít. Je toto skutečně první zálet Fokkeru G.1? Pokud ano, je pilotem pplk. Mareš.
Přílohy
Je lehké házet bomby na lidi, kteří se nemohou bránit, ale něco jiného je takový výlet, když je ve vzduchu ještě někdo, kdo má proti tomu námitky.
Je to nádhernej stroj, jen mi vadí že MPM do modelu místo oranžových trojúhelníků strčila "náckovský dekály". A proto promtně přihřeji svou polívčičku - nemá někdo na prodej trojúhelníkové dekály na Fokker G.1a (1:72)? Stroj číslo 319 se dvěma sestřely je móóóc kráááásnej.
Díky moc za nabídku mám je taky, bohužel nesednou Na G.1 vyrábí dekály nějaká holand. firma, zatím jsem je nesehnal (musím přiznat, že jsem se moc nesnažil), doufám, že v reedici MPM budou, vždyť na všechno co lítalo cpát "haknkrajcy" je úchylárna.