Zdar všem, pro ucely konstrukce masteru pro trysku na Su-7 sháním fotky a výkresy trysky. Něco málo jsem nasbíral ale žádná sláva to není. Většinou se jedná o fotky černé díry Fotky z demontovaneho motoru by byly úplně nej. Diky moc.
Pokud Wolfpack nepředělal jejich trysku ze Su-7 tak do Su-9 nejde jen tak, musí se upravit/dodělat uložení trysky v trupu. Trumpeta má větší průměr trupu. Zkoušeli jsme to. Ostatně je to vidět i na tom obrázku z WP krabičky.
To by bol chvályhodný počin urobiť AL-7F v štvrťke. Držím palce. Ten AL-7F od RED Star pre Su-9 vyzerá perfektne, nikdy som ho však inak ako na fotke nevidel. "Perfektná" je i jeho cena blížiaca sa ku cene Su-9. Wolfpack je východisko z núdze, je to príliš jednoduché a do Su-11 to príliš nejde. Kúpil som ho tento rok v Mošoni hneď skoro ráno od nejakých šikmookých a tam to išlo ako teplé párky. Ledva sa mi ušiel posledný. AL-7 by sa išiel aj v mierke 1/72. Tam by mal široké použitie do mnohých modelov, ktoré sú na trhu. Do svojho Tu-128 som ho vyrobil z plastikových hranolčekov a "víčka od Jovonky".
Tak třeba na příkladu Al-21F se dá usoudit, že to jde lépe než u Wolfpack http://www.amigomodels.ru/product/su-17 ... 3-48022-1/ Mám pár jejich doplňků doma a co se týká kvality odlitků, je to bomba. Zatím jsem nezkoumal pasování a shodu se vzorem. Doufám ze se Al-7F povede...kdyby ještě někdo něco nasel tak by to bylo super....primárně se má jedna o Su-7