O víkendu jsem provedl tradiční rituál kritického pohledu na model a rozhodl se předělat trup, kde jsem netrefil nasáknutí olejem (na fotkách originálu vypadá jinak) a odstín barvy plátna. Takže obrousit a znova. Když už jsem u toho byl, předělal jsem i šití na spodku trupu, ze kterého jsem taky moc dobrý pocit neměl. Tohle je lepší.
Bohužel se mi povedlo blbě vymaskovat křídla, takže na horní straně došlo k podfouknutí. Nevýhoda metody výroby žeber pomocí masek a surfu je, že když se vám tohle stane, nedá se to odbarvit a fouknout znova. Takže jedeme odznova, naštěstí už v tom mám docela praxi a odsýpá to. Odmaskování příští víkend, tak jsem zvědavý na výsledek.
Nene, to je kolečko 0,6 mm vyražené ze samolepicí hliníkové fólie.
Včera večer jsem se výjimečně dostal k práci i v průběhu týdne (v pražském bytě mám provizorní minidílnu), takže jsem dodělal preshading na trupu a kolech, tahle verze se mi líbí víc než ta předchozí.
Trup špica. V tomto "měřítku" mistrovská práce. To zašpinění fakt dost dobré . Ještě bych trošku zašpinil spodek kolem šití. Přeci jen olej jde po nitích a spojích...
Díky, Vlasto! Ten trup budu ještě hodně ladit hlavně olejovkami, kolem šití a na spodních hranách trupu bych chtěl udělat nejintenzivnější nasáknutí van Dykeovou hnědou.
Dneska jsem udělal fading na trupu, ocase a kolech, tímto děkuji Seržovi za instruktáž!
Začal jsem s nástřikem křížů, většina se povedla, jen jeden na levém spodním křídle budu muset předělat.
Naposledy upravil Ondrous dne 11 pro 2017, 04:47, celkově upraveno 1