Ale vždyť nakonec jo. Hlavně, že ti to dělá radost. I já měl občas myšlenky na fikce. TP 148 s dvojtou kabinou, multikáru tahač a tak. Jenom jsem prostě křečovitě zažranej do reality a ještě k tomu do tý před velkym třeskem (1989). Nejspíš asi taky nějaká diagnóza. Omlouvám se i za podezření, že by konstruktér atomovejch elektráren nevěděl, jak funguje kyvně uložený péro. Tak teda držim palce. V tvym podání to beztak bude bomba a tak se teda budu těšit na dokončení.
Honzo tahač přívěsů T141 v podání Tatry 148 by opravdu mohl být nádhernou záležitostí před pár lety jsem kreslil modely v měřítku 1:100 pro minimodel a měla vzniknout serie tatrovek ve které se počítalo i s fikcí tohoto tahače kterému jsem dal pracovní název Tatra 181 TP 6x6
Menší úpravou a přidáním roury DN 800 z toho vypadl propustek. Chtěl jsem zkusit jak to bude vypadat usazené v terénu . . . Celé to bylo stavěné pouze pro vyzkoušení propustku, tak ten zadek naložené tatry hraje druhé housle. Je to složené z vadných odlitku. Taky by tam mělo být trochu vody . . .
No a aby nebylo toho vymejšlení moc najednou, tak mám připravený model podle skutečného auta. Autodoprava Pašek. V obtiskovém setu jsou i reálné SPZ a logo na dveře . . .