Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Dotaz na Eduard

General Discussion
Odeslat odpověď
Příspěvků: 48864 • Stránka 667 z 3258 • 1 ... 664, 665, 666, 667, 668, 669, 670 ... 3258
  • Odpovědět s citací

Re: Dotaz na Eduard

Příspěvekod Vl.Šulc » 27 zář 2017, 13:53

zbynek.skopan píše:prosím pane Šulci nemohl byste pan VIT nějak odměnit neznám většího adoranta vaší firmy než je on. [-o<

Neměl jste včera narozeniny? Tak všechno nejlepší.
Pane Škopáne, to že se někdo k někomu jinému chová přívětivě, na tom je něco špatně? každý nepotřebuje stále na něco prudit, chápete?

A Vlado, hele, infantilii by si měl každý hlídat především u sebe, ne jí komentovat u jiných (:)
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 27 zář 2017, 14:27

10 000 příspěvků, to je pěkné, ne?

Pánové, díky za přízeň i za korektní přístup k diskusi. Je mi ctí s vámi diskutovat!

(:)
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Airacutter » 27 zář 2017, 14:31

p. Sulc, vsetkym nam zucastnenym zelam maximum potesujucich sprav zo strany Eduardu :)
49-53 Albánsko; 49 Sýria; 52 Egypt; 52 a 54 Guatemala; 53 DDR; 53 Irán; 56 a 57 Sýria; 57-59 Indonézia; 58 Libanon; 59 Irak; 59 Kambodža; 59-00 Kuba; 60-65 Kongo; 60 Laos; 61-63 – Kuba; 61 Dominikánska rep.; 63 J. Vietnam; 63 Irak; 64 Brazília; 65-67 Indonézia; 70-79 Kambodža; 70-73 Čile; 71 Bolívia; 76 Argentína; 79 Salvador; 81-82 Čad; 81-90 Nikaragua; 83 Grenada; 89-94 Panama; 86-91 ZSSR
Airacutter

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Skyd » 27 zář 2017, 14:38

Už je známo zda bude RC 190 do Vánoc nebo ne ? nějaká náznak kamufláží a co nás tam čeká náhodou není že ? :)
Skyd

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 27 zář 2017, 14:54

Bude to prosincová novinka, v prodeji bude poprvé na Bratislavské Plastikové zimě, oficiálně pak od 1.12.2017. Výběr markingů bude v prosincovém distributorském Newsletteru vydávaném k 15.10.2017.
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Lubomír Kerék » 27 zář 2017, 15:12

Lubomír Kerék píše:pán Šulc bude aj resinová radiostanica na štvrťkovú 190 ?

skúsim ešte raz (:)
Lubomír Kerék

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 27 zář 2017, 15:55

Nevím. Zatím v plánu není, pokud se nemýlím.
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hummer » 27 zář 2017, 16:13

Chystáte nějaké doplňky, plechy nebo masky pro Jak-130 od Zvezdy 1/72 a pro Iljušin Il-10 1/72 od Fly?
Roman "Hummer" Šlajer, Plzeň
Hummer

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Houmr_9 » 27 zář 2017, 16:31

Pane Šulci, těch 3 633 platících diváků je jen podle prodaných vstupenek? Tedy bez BFC apod.?
Zdroj.
Honza Hammer
Spíše sběratel krabiček, ale občas si také něco slepím.
Před časem jsem se zamiloval do veletuctů. 8-)
Ale největší celoživotní modelářskou láskou je Hawker Hurricane.
Houmr_9

• Odpovědět s citací

Příspěvekod moloko » 27 zář 2017, 21:11

Randalfe děkuji ti, že jsi nás uvedl ve své reportáži na http://modelweb.modelforum.cz/2017/09/2 ... 17-report/ , alespoň je trošku křivda vzniklá jistě nedopatřením narovnána (dětem se opravdu nevěnoval jen klub z Proseka), leč nepřijde ti divné cpát na mw do tématu o Eday totální reklamu na Muzikuse?
Nebo jsem jediný kdo to vidí? Musíš psát, jak jsi byl u hvězdy, jak se hvězda stejně prodávala? To jsi to tu nandal páně Šulcovi... a ve finále nezapomeneš zmínit, jak jsi si užil na afterparty opět u hvězdy a ještě nezapomeneš představit poslední novinku....? Co tím sleduješ? :o

Dotazem na V.Š., asi jste nad věcí, což je o.k., ale je toto normální? 8-)
http://www.veselylepic.cz
Martin "moloko" Mígl
moloko

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 27 zář 2017, 22:39

Hummer píše:Chystáte nějaké doplňky, plechy nebo masky pro Jak-130 od Zvezdy 1/72 a pro Iljušin Il-10 1/72 od Fly?

Na jaka-130 něco dělat budeme, určitě masky a pravděpodobně i plechy. Na Il-10 od Fly nic dělat nebudeme.
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 27 zář 2017, 22:40

Houmr_9 píše:Pane Šulci, těch 3 633 platících diváků je jen podle prodaných vstupenek? Tedy bez BFC apod.?
Zdroj.

Já mám pocit, že tohle číslo jsou všichni, kdo na E-day byli, včetně BFC, kromě vystavovatelů (obchodníků).
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 27 zář 2017, 22:45

moloko píše:Randalfe děkuji ti, že jsi nás uvedl ve své reportáži na http://modelweb.modelforum.cz/2017/09/2 ... 17-report/ , alespoň je trošku křivda vzniklá jistě nedopatřením narovnána (dětem se opravdu nevěnoval jen klub z Proseka), leč nepřijde ti divné cpát na mw do tématu o Eday totální reklamu na Muzikuse?
Nebo jsem jediný kdo to vidí? Musíš psát, jak jsi byl u hvězdy, jak se hvězda stejně prodávala? To jsi to tu nandal páně Šulcovi... a ve finále nezapomeneš zmínit, jak jsi si užil na afterparty opět u hvězdy a ještě nezapomeneš představit poslední novinku....? Co tím sleduješ? :o

Tak ono to asi ukazuje, co je pro koho důležité. Pro Randalfa je to asi Muzikantova absence, a asi mu to takhle připadá vtipné. Zda je to vůči nám korektní bych se ptal vedení Modelwebu, u Randalfa to nemá smysl.

Randalf má v tom článku ohledně pana Muzikanta jistou podstatnou nepřesnost. Pan Muzikant nemá žádný zákaz účasti na E-dayi nebo na ModelBrnu. On jenom nemá nikoho, kdo by mu prodal prodejní místo.
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Černý 'Černoch' » 27 zář 2017, 23:22

Jestli někoho Randalfovo text v článku uráží, nadzvedává apod. výtky směřujte na jeho hlavu.
El Negro
KPM Kaznějov
http://www.armycast.cz/
Martin Černý 'Černoch'

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Randalf » 27 zář 2017, 23:39

Vl.Šulc píše:
moloko píše:Randalfe děkuji ti, že jsi nás uvedl ve své reportáži na http://modelweb.modelforum.cz/2017/09/2 ... 17-report/ , alespoň je trošku křivda vzniklá jistě nedopatřením narovnána (dětem se opravdu nevěnoval jen klub z Proseka), leč nepřijde ti divné cpát na mw do tématu o Eday totální reklamu na Muzikuse?

Tak ono to asi ukazuje, co je pro koho důležité. Pro Randalfa je to asi Muzikantova absence, a asi mu to takhle připadá vtipné. Zda je to vůči nám korektní bych se ptal vedení Modelwebu, u Randalfa to nemá smysl.

Randalf má v tom článku ohledně pana Muzikanta jistou podstatnou nepřesnost. Pan Muzikant nemá žádný zákaz účasti na E-dayi nebo na ModelBrnu. On jenom nemá nikoho, kdo by mu prodal prodejní místo.

Pánové, ani jeden jste nepochopili, ale to není můj problém.

Milý Vladimíre, už jsem ti to říkal soukromě, tak ještě jednou - ty vaše žabomyší války mám fakt těžce u prdele a pokud si to nejste schopni či ochotni vyříkat jako chlapi, tak se ignorujte, zbytečně tím kalíte vodu v tom našem kitařském rybníčku a nabaluje se na to další zbytečné hašteření. Dělám si srandu ze všeho a ze všech, včetně sebe, a takto je koncipován i článek, což mnozí pochopili a pobavili se.

A upřímně, neúčast Muzikanta mi naopak vyhovovala, stavil jsem se v Křenicích na kafe, dostal i kus masa a v klidu si pokecal se spoustou dalších lidí, na které na akci ani nebyl čas. Ostatně s tebou bych si taky rád pokecal, ale někdy jindy a jinde, bo sám pořádám podobné šílenství a je mi jasné, že na to prostě čas nemáš. Jo, a tu nepřesnost neřeším, zda to je zákaz nebo neochota prodat místo, to mě fuckt nezajímá, jste jak puberťáci na písku kdo dochčije dál a výš.
BTW máš připravený postup, kdyby přišel jako platící návštěvník?

Martine, nemám problém ti pochválit dobrou věc, přestože vím, jak mě místy odrbáváš s některými kolegy, oni se mnozí rádi pochlubí...
Co píšu, to si podepíšu a ty jsi opět (již po několikáté) nepochopil vtip a nadsázku, asi žijeme v jiných vesmírech. Ale hvězdu z něj právě dělají podobné komentáře, v textu článku žádné jméno mimo Vladimíra a Karla nepadlo. Ale jinak vřelé díky za výše předvedenou učebnicovou ukázku rektálního alpinismu :/
Roman Randalf Kresta
Beskyd model kitshow
Randalf

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 48864 • Stránka 667 z 3258 • 1 ... 664, 665, 666, 667, 668, 669, 670 ... 3258

Zpět na Diskuse