Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Dotaz na Eduard

General Discussion
Odeslat odpověď
Příspěvků: 48868 • Stránka 661 z 3258 • 1 ... 658, 659, 660, 661, 662, 663, 664 ... 3258
  • Odpovědět s citací

Re: Dotaz na Eduard

Příspěvekod Tomáš Pelej » 25 zář 2017, 13:46

Od koho budou výlisky v přebalu L-29? AMK?

EDIT: tak AMK, už jsem se k tomu dočetl :)
Tom Model Kits na FB

VLÁKNO O UKRAJINĚ ZAMČENO, RUSOFILNÍ ŠPÍNY DOSÁHLY SVÉHO. GRATULUJI!!!
Tomáš Pelej

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Houmr_9 » 25 zář 2017, 14:05

Pane Šulci, já byl spokojený. Ano. Bylo tam narváno, což jsem úplně nečekal (myslel jsem, že hodně lidí se stáhlo z obchoďáku Butovice). Kdybych nemusel cca ve 12.30 odjet za rodinou, byl bych tam ještě déle. Prostory byly nevyhovující, ale podobně stísněné je to na Proseku a "nikdo" na to nenadává, nebo je v hodnocení o hodně mírnější. Světlo na Proseku není o moc lepší, vzduch totéž. Je pravda, že od TOP hotelu a kongresového centra asi člověk podvědomě čeká nějakou "top" kvalitu a ne kvalitu srovnatelnou s tělocvičnou a školní třídou. Jinak, kdyby byla šatna asi by ubylo problémů. Přece jen někteří lidi neumí používat hlavu a že s baťohem zaberou dvě místa, baťoh prostě v davu patří do ruky. To ovšem patří do nějakého slušného chování. Očekával jsem, že by na takové akci mohla být puštěná klima, aby se dalo dýchat. Ale zřejmě nebyla. Já si prohlédnul vše, co jsem potřeboval, světla bylo méně, ale zas taková trága to nebyla, v garáži mi to přišlo horší. Ale tady jde spíše o úhel pohledu. Přisvěcování baterkou jsem viděl i na jiných soutěžích i v garážích, takže už je to takový kolorit, aby se z toho dělala aféra.

Jinak, co se týká prostor, krom toho, co už zaznělo (výstaviště v Holešovicích a Letňanech) bych upozornil na tyto prostory: Hala C na Balabence (http://www.halac.cz/). Byl jsem tam na jedné akci a bylo to tam příjemné, světlé, vzdušné. Je pravda, že to byla spíše menší akce (asi do 100 prodejců). Celkem to má cca 2000 m2. Jen nevím, jak je to tam s parkováním. Ale hned vedle je OC Harfa a tam snad nějaké místo bude.
Honza Hammer
Spíše sběratel krabiček, ale občas si také něco slepím.
Před časem jsem se zamiloval do veletuctů. 8-)
Ale největší celoživotní modelářskou láskou je Hawker Hurricane.
Houmr_9

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Roman S » 25 zář 2017, 14:20

Dobrý den pane Šulci,

jen přidám svůj návrh, kde by se daly akce typu E-day pořádat. V praze musí být dostatek Sportovních hal o více halaách ( velká zápasová, malá na trénink ), ve kterých se hrají ligové zápasy volejbalu, házené či basketu. V takovýchto prostorech by bylo určitě dost místa jak pro vystavující tak pro prodejce. Tyto haly bývají vybaveny i bufety či malými restauracemi, šatnami ( pro baťůžkáře - taky bych si odložil ) a bývají u nich parkoviště. A především tyto haly musí splňovat přísné limity na osvětlení sportovních ploch, tak by bylo i dobré osvětlení. V prostorách tribun by si mohli modeláři odpočinout, diskutovat, prohlížet si své nákupy. A ceny za pronájem takových to hal jistě nebudou vyšší, než pronájem salonů v Top hotelu či výstavní haly v Letňanech.

Hezký den Roman S.
Roman S

• Odpovědět s citací

Příspěvekod zbynek.skopan » 25 zář 2017, 14:36

Roman S píše:Dobrý den pane Šulci,

jen přidám svůj návrh, kde by se daly akce typu E-day pořádat. V praze musí být dostatek Sportovních hal o více halaách ( velká zápasová, malá na trénink ), ve kterých se hrají ligové zápasy volejbalu, házené či basketu. V takovýchto prostorech by bylo určitě dost místa jak pro vystavující tak pro prodejce. Tyto haly bývají vybaveny i bufety či malými restauracemi, šatnami ( pro baťůžkáře - taky bych si odložil ) a bývají u nich parkoviště. A především tyto haly musí splňovat přísné limity na osvětlení sportovních ploch, tak by bylo i dobré osvětlení. V prostorách tribun by si mohli modeláři odpočinout, diskutovat, prohlížet si své nákupy. A ceny za pronájem takových to hal jistě nebudou vyšší, než pronájem salonů v Top hotelu či výstavní haly v Letňanech.

Hezký den Roman S.

tam většinou máte problem s palubkou ... narazil jsem na to např v Jičíně kde se pořádaly soutěže RC vrtulníků pod Valdickou branou (http://www.valdickabrana.wz.cz/index.php?url=program)

pár příkladů z Prahy ..kousek co bydlím
http://www.utvs.cvut.cz/sportovni-hala.html

pěkná je nová hala Sparty Podvinny Mlýn
http://www.arena-sparta.cz/
Osobní stránky (nová adresa)
http://www.zskopan.cz
zbynek.skopan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Roman S » 25 zář 2017, 14:52

Nevím jak v Praze, u nás na jihu máme v hale k dispozici ochrannou podlahu z dřevotřískových desek ( pořádání koncertů a ostatních akcí ) montáž a následná demontáž cca 1/2 pracovní doby. Provádí správce haly ...
Jen jsem zkusil napsat názor a dát návrh, než jen kritizovat, že je to špatně v Top hotelu i Butovicích ...
Hlavní slovo bude mít Eduard a pan Šulc ...

Ve sportovních halách ale asi nebudou mít na půjčení stoly a židle ... to je jejich mínus
Roman S

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petr Odehnal » 25 zář 2017, 15:10

Dobrý den,
děkuji za e day 2017 i z jeho hotelovými nedostatky. U mě dobrý...

Dotaz , zda je naděje na S - 199 1/48 nebo mám znovu shánět Academku ....v rámci kotle nevím, zda toto téma nebylo dotazováno u posledních verzí 109... (:)
" Život se skládá ze dvou fází, fáze očekávání a fáze zklamání." Jára Cimrman.

[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Petr Odehnal

• Odpovědět s citací

Příspěvekod milan petr » 25 zář 2017, 15:14

Ahoj, vydrž :wink:
[quote="Charlie"] Na S-199 se začne pracovat hned jak se dokončí Mustang a bude modelována podle CS-199, protože S-199 ve Kbelích má podezřelé díly. quote]
Nic proti Bohu, ale do pekla to mám blíž.....
milan petr

• Odpovědět s citací

Příspěvekod zbynek.skopan » 25 zář 2017, 15:15

Roman S píše:Nevím jak v Praze, u nás na jihu máme v hale k dispozici ochrannou podlahu z dřevotřískových desek ( pořádání koncertů a ostatních akcí ) montáž a následná demontáž cca 1/2 pracovní doby. Provádí správce haly ...
Jen jsem zkusil napsat názor a dát návrh, než jen kritizovat, že je to špatně v Top hotelu i Butovicích ...
Hlavní slovo bude mít Eduard a pan Šulc ...

Ve sportovních halách ale asi nebudou mít na půjčení stoly a židle ... to je jejich mínus

ty desky ti dají i někde na zimáku ... v malé sportovní hale na výstavišti jsem tam byl několikrát na koncertech Katapult (poslední koncert ve full obsazení..ještě s dědkem) Tublatanka (asi jediný Čech /pražák) kde desky položily na led
Někde mají koberce....
IMHO v Popradě ... nádherná sportovka /kulturák

add stoly - v Butovicích stoly taky někdo musel dovést... a pokud to nabízí business využití viz ta Hala Sparty tak asi stoly dokáží zajistit....

co si pamatuji tak byl ještě problém kolize s termíny zápasů typicky Hala Tatran Střešovice , buď basket, nebo volejbal nebo floorbal..pinpong nebo fotbal žákovské ligy
http://www.tatran.cz/wp-content/uploads/ADM3739.jpg... to jen uvádím jako příklad.. protože jsem tam něco dojednával, ne jako tip.... Norbertov je strašnej zapadákov ..ale s výhledem na Hradčana :grin:
Osobní stránky (nová adresa)
http://www.zskopan.cz
zbynek.skopan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 25 zář 2017, 15:22

Martin Černý 'Černoch' píše:Vl. Šulc - tvůj příspěvek mne překvapil, musím říci že v kladném smyslu. Máš můj obdiv, že to vidíš stejně jako spousta modelářů a neobhajuješ co nejde obhájit. Přeji hodně štěstí s hledáním nového místa a ten náš společný kamerový záznam ze soboty radši znič. (:)

Hehe, tak na to zapomeň :lol:
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 25 zář 2017, 15:27

Vit píše:Pane Šulc, nevím jak probíhala a dopadla jednání s manažery hotelu, jestli jste si na závěr vzájemně roztrhali vizitky, ale já bych TopHotel do koše neházel. Jsem tu kamenován a v těžké opozici, ale místo mělo světlé stránky a většina problémů by se dala odstranit.
Světlo - modely by se mohly dát třeba do předsálí místo stánku Eduard, tam bylo světla i vzduchu dost. Nebo si můžete nechat jednorázově vyrobit LED osvětlení a máte navždy vystaráno - protože problém se světlem může být i všude jinde.
Obsluha hotelu by se mohla do příště poučit a zlepšit zásobování a servis (a ochotu).
Mohla by se otevřít šatna a nějaké další okolní salonky.
Atd...
A se smraďochama stejně nic neuděláte :grin:

Protože některé zde navrhované varianty (garáže, Kongresové centrum, mimo Prahu atd...) můžou dopadnout ještě hůř.

No, tak on měl hlavně své temné stránky, řekl bych (:) Ale ano, pokud by nebylo nic lepšího, tak nezbyde, než ladit toto. Většina problémů by se dala řešit tak, jak píšete, ostatně jsme se s kolegy shodli, že nejlepší ze všech sálů by na výstavu byla ta restourace Praha, ale záleží na jejich vstřícnosti. Třeba u cateringu oni trvali na tom, že ho musí dělat oni, a výsledek jste viděl. A zrovna tímhle to mají u mě tedy opravdu velmi polepené (:)
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 25 zář 2017, 15:31

Petr Odehnal píše:Dobrý den,
děkuji za e day 2017 i z jeho hotelovými nedostatky. U mě dobrý...

Dotaz , zda je naděje na S - 199 1/48 nebo mám znovu shánět Academku ....v rámci kotle nevím, zda toto téma nebylo dotazováno u posledních verzí 109... (:)

Bylo. V Kotli jsem říkal, že se do ní pustíme hned, jak bude hotový Mustang (tím mám na mysli konstrukci).
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Houmr_9 » 25 zář 2017, 15:33

Roman S píše:Dobrý den pane Šulci,

Hezký den Roman S.

Romane, jen v těch halách je nedýchatelno. Teda mám zkušenosti z celodenních sportovních turnajů.
Honza Hammer
Houmr_9

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Miloš K. » 25 zář 2017, 17:40

Toto snad najde i SeznamCézet.
https://www.zelenypruh.cz/multifunkcni- ... ly-praha-4
https://www.jihomestska.cz/sportovni-hala-jizni-mesto
http://jedenactka-vodni-svet.cz/multifu ... enactka_vs
http://www.sokolvinohrady.cz/aktualni-nabidka-pronajmu
Miloš K.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Houmr_9 » 25 zář 2017, 17:54

Nebo O2 arénä... když reprezentativní prostory, tak reprezentativní :grin:
https://www.o2arena.cz/cz/arena/pronajem-areny/
:hurray:
Honza Hammer
Houmr_9

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 25 zář 2017, 18:03

To jsme zkoušeli, ale Federer nás přeplatil (:)

Abychom neuvízli jen u prostor, tak ještě krátké info k prodeji RANGERů. Měli jste obavy, že jich nebude dostatek. Jak jsem psal, vezli jsme jich na výstavu 300, plus 132ks, které byly v předobjednávkách. Nakonec se jich na E-dayi na stánku prodalo 82 kusů, plus 132 z předobjednávek, tedy celkem 214 kusů. V rámci probíhající Afterparty pak jsou objednané další, takže dnes ve dvě hodiny odpoledne bylo celkem prodáno 391 kusů. Možnost Rangera objednat na našem e-shopu skončí zítra o půlnoci, zbytek potom prodáme obchodníkům.
Vl.Šulc

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 48868 • Stránka 661 z 3258 • 1 ... 658, 659, 660, 661, 662, 663, 664 ... 3258

Zpět na Diskuse