Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Dotaz na Eduard

General Discussion
Odeslat odpověď
Příspěvků: 48869 • Stránka 656 z 3258 • 1 ... 653, 654, 655, 656, 657, 658, 659 ... 3258
  • Odpovědět s citací

Re: Dotaz na Eduard

Příspěvekod losna12 » 23 zář 2017, 16:49

Ten malý sál byl dost šílený, světlo na nic a vedro k padnutí. Možná by to chtělo příště prohodit sály, aby se dalo mezi vystavovanými modely pohybovat lépe. A nebo zkusit výstaviště v Letňanech, ale tam stále něco je, takže se tam asi eDay nevejde v termínu.

Odesláno z mého ONEPLUS A3003 pomocí Tapatalk
losna12

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Radim Duka » 23 zář 2017, 17:21

Pro mě to byl jeden velký chaos. Vydržel jsem hodinu. Světlo bylo horší než v garáži. Taky bych se přimlouval za nějakou veletržní halu. Je to škoda, při polovičním počtu lidí by to šlo, ale tohle bylo moc.
Naposledy upravil Radim Duka dne 23 zář 2017, 20:36, celkově upraveno 1
Radim Duka

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petr Martinek » 23 zář 2017, 17:26

Zklamání, veliké zklamání... Protektorátní večírek výstřední smetánky během zatemnění. K čemu luxusní prostory, když stejně prd uvidíte? Při prohlížení modelů v malém salonku jsme potkali několik lidí, jak si svítí baterkou na prohlížené modely. Pak jsme se napojili na fotografa, který měl na objektivu velký makro reflektor.
Pane Vacku, Brno stokrát lepší!!!
Petr Martinek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod speedyj » 23 zář 2017, 17:41

Ad eday, prostory celkem fajn, vzduch hrozný (sice bez exhalací z aut, ale z návštěvníků :D ) - po 12h už celkem v pohodě.
Ale co mě fakt hodně vadilo, byla ta tma, chvíle koukání, mžourání a mozek říkal dost, fakt jak 3 afroameričani v tunelu 8-) Příště u vchodu rozdávat čelovky ](*,)
speedyj

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Argonaut » 23 zář 2017, 17:51

Sal s modely byl peklo. Uzke pruchody mezi stoly, takze kdyz se nekdo ohnul, byla tlacenice. Navic fakt tma a pekelny vzduch. Velky sal jsem nedal, za hodinu jsem byl pryc a hodne usetril. I deti mi rikaly, zlate garaze.
Stát, který se zdráhá živit vlastní armádu, bude brzy živit cizí!
Argonaut

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Turboduck » 23 zář 2017, 18:24

Eduardíci, Fokoušek a doplňky jsou nádherné. Motor mě potěšil, nemusím lepit válce... =D>
Ještě musím sehnat leptíky, hlavně přistávací klapky, ty už ve stánku nebyly...
Apropooo...
Po proštudování výlisků A4řky jsem si všimnul nějaké přípravy na odřezání dekle (levá strana trupu za kabinou),
Připravujete ještě nějaké doplňkové sady?
8-) 8-) 8-)
Turboduck

• Odpovědět s citací

Příspěvekod jenda58 » 23 zář 2017, 19:00

Aleš R. píše:Souhlas, psal jsem tu o batozích někdy loni-předloni, někteří jsou snad pacienti na batohy. Ono je totiž normální si batoh sundat a mít ho v ruce jako tašku, když se motám v davu ale co by jeden chtěl...

Batohy se v ruce blbě nosí. Vadí ty popruhy, které couráte po zemi. Pro příště zákaz batohů. :lol:
jenda58

• Odpovědět s citací

Příspěvekod notek » 23 zář 2017, 19:29

Turboduck píše:Eduardíci, Fokoušek a doplňky jsou nádherné. Motor mě potěšil, nemusím lepit válce... =D>
Ještě musím sehnat leptíky, hlavně přistávací klapky, ty už ve stánku nebyly...
Apropooo...
Po proštudování výlisků A4řky jsem si všimnul nějaké přípravy na odřezání dekle (levá strana trupu za kabinou),
Připravujete ještě nějaké doplňkové sady?
8-) 8-) 8-)

Ten fokouš je uplně nádhernej, mohl jsem na něm oči nechat, brasiny už mám taky motor se zbraněma , cockpit, a zbranové šachty, nádhera je slabé slovo.Už se těším na další doplnky a až ho budu stavět.
notek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Turboduck » 23 zář 2017, 20:00

notek píše:Ten fokouš je uplně nádhernej, mohl jsem na něm oči nechat, brasiny už mám taky motor se zbraněma , cockpit, a zbranové šachty, nádhera je slabé slovo.Už se těším na další doplnky a až ho budu stavět.

Já mám chuť se do něj pustit hned, než vychladne...
:grin: :grin: :grin:
Turboduck

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Renda » 23 zář 2017, 20:23

Jestli jsem kdy nadával na garáž....... tak tohle bylo snad ještě horší. Můj nejkratší E Day - za 1/2 hodiny jsme s přítelkyní odjeli pryč. Koupil jsem si jen FW, je nádherný a pokusil se podívat na nějaké modely.
Nebylo to možný - nejhorší je, když se lidi vybavují u stolu a nejde kolem nich projít. Batohy bych strhával u vchodu a pálil.
Zlatý a jedinečný Brno!
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE
#TeamFoltýn
Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Renda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Pojistovak » 23 zář 2017, 20:30

Turboduck píše:
notek píše:Ten fokouš je uplně nádhernej, mohl jsem na něm oči nechat, brasiny už mám taky motor se zbraněma , cockpit, a zbranové šachty, nádhera je slabé slovo.Už se těším na další doplnky a až ho budu stavět.

Já mám chuť se do něj pustit hned, než vychladne...
:grin: :grin: :grin:

Já už jeden OT zařízl.-))
Jinak prezentace barev super, kdy je budete prodávat?
Prodám Eduardí limitky 1/48

Neumim modelařit a vím to.
Pojistovak

• Odpovědět s citací

Příspěvekod moorwind » 23 zář 2017, 21:23

Za mne tedy otresne nedychatelno vse nacpane na sobe videt bylo prd blahove sem sebou vzal maleho ze se aspon podiva chudak videl oproti brnu vlastne prd koupil jsem co jsem potreboval a hura do muzea ve kbelich abych malemu tu sobotu aspon ukazal era za mne bohuzel vsechno spatne... nerikam ze to bylo poradatelsky nezvladnute ale tohle misto se proste tezce nehodilo
moorwind

• Odpovědět s citací

Příspěvekod pooky » 23 zář 2017, 23:00

Chlapi, zle ste to ponali, rano sme dosli pred osmou, vylozili modely, expresne nakupili co sme potrebovali (v case netu toho uz vela nieje, a zlavy su skor raritou na sutaziach) a hybaj do mesta s manzelkami. O pol svrtej naspat, kava, jeden workshop, zbalit modely a domov...
Samozrejme, keby boli podmienky na sutazi lepsie tak tam stravime podstatne viac casu. Dufam, ze niekto nafotil modely s bleskom, aby sa dali pozriet.
Na E-day brat uz len modely svetlych a ziarivych farieb :lol:
pooky

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Miloslav » 23 zář 2017, 23:08

pooky píše:Chlapi, zle ste to ponali, rano sme dosli pred osmou, vylozili modely, expresne nakupili co sme potrebovali (v case netu toho uz vela nieje, a zlavy su skor raritou na sutaziach) a hybaj do mesta s manzelkami. O pol svrtej naspat, kava, jeden workshop, zbalit modely a domov...
Samozrejme, keby boli podmienky na sutazi lepsie tak tam stravime podstatne viac casu. Dufam, ze niekto nafotil modely s bleskom, aby sa dali pozriet.
Na E-day brat uz len modely svetlych a ziarivych farieb :lol:

E-day 2018 na téma "zimní války" :lol:
Miloslav

• Odpovědět s citací

Příspěvekod čapik » 23 zář 2017, 23:37

tož, nakoupeno a pokochal jsem se některými modely. Zaujal mě tam jeden pán "v letech", který vyřešil nedostatek světla přisvěcováním ledkou na klíčích ;-)

Zmínění baťůžkáři, to je kapitola sama o sobě. To stejné i někteří jedinci, kteří jak uvidí zájem jejich objektu tak přestanou slyšet a vidět vše okolo a jdou k tomu stánku málem přes mrtvoly.

Každopádně i přes negativa (roztříštěnost do sálů, světlo, teplo) nelituji svoji účasti.

Takže p.Šulci díky za akci a vůbec za Vaši podporu modelářské komunitě. ;-I
In progress
1:48 F-16CM 480FS 90-0829 "OIR"
1:48 F-16CM 13FS “Misawa” 94-0038
1:48 E-2C Hawkeye 2000
čapik

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 48869 • Stránka 656 z 3258 • 1 ... 653, 654, 655, 656, 657, 658, 659 ... 3258

Zpět na Diskuse