Tak Afterpartyby nám měla po jistých peripetiích běžet. Ještě bych se chtěl zmínit o prezentacích na E-dayi a o Kotli. Prezentace máme letos připravené ve dvou liniích. Budou hlavní prezentace na pódiu v hlavním sále, kde postupně představíme hlavní připravované projekty. Focke-Wulfy, Tempesty, MiGy-21, ale také limitky jako je Peška, MiG-23 nebo Liberator. Ten se bude mimochodem jmenovat Nebeští jezdci, Riders in the Sky. Během těchto prezentací múžete získat základní informace, a pokud vám budou dál vrtat v hlavě, u našeho stánku bude připravený Martin Ferkl s dalšími podrobnostmi. U stánku také budou prezentace Brassinů, barem GSi a Mission Models, a fotoleptů. Mimo jiné si tam můžete prohlédnout nové barevné lepty se zasklenými budíky. V Kotli pak bude prostor na další otázky, ovšem moderátor Jindra Štěrbáček jich má také dost. jak na mě, tak na Fredyho z MPM. A abych nezapomněl, v Kotli vám představím naši Vánoční novinku, o které zatím až na pár jedinců v Eduardu nemá ani tušení. A myslím, že se vám bude líbit.
Objednávka AP funguje bez problémov. Teraz som objednával a všetko je potvrdené.Pán Šulc, vyzerá to tak, že zajtrajší E day bude akciou roka. Teším sa ako malý chlapec...
Jestli se mohu přimluvit, tak rozhodně doporučuji na příští Eday hledat jiné prostory. Tlačenice, nedýchatelno a tma v Top Hotelu mně vyhnala už po hodině. Kdybych se tam nemusel ještě vrátit pro model, byla by z toho moje historicky nejkratší modelářská akce ...
Bazének dobrej, snad na golfu nezmoknem . Fokouš je nádhernej, klaním se za tak povedenou práci. Škoda jen,že už se nám nedostalo leptaných klapek, jinak máme v plné palbě
Top hotel měl rezervy, zážitek ale daleko příjemnější než z garáží. Hlavní věc se kterou jsem bojoval, byly nadité baťohy na zádech. Zvlášť, když je nositel zvídavý a neustále se otáčí jak čamrda.)
Každopádně si myslím, že personál se bude dlouho vzpamatovávat z lidí, posedávajících kde se dá a hladově koukajících do divných krabiček.-))
jojo, týpky s batohama na zadech střílet. Když jsem platil na pokladně u jednoho z prodejců, tak tam jeden sestřelil krabici obtisků a bylo mu to evidentně šumák.
Souhlas, psal jsem tu o batozích někdy loni-předloni, někteří jsou snad pacienti na batohy. Ono je totiž normální si batoh sundat a mít ho v ruce jako tašku, když se motám v davu ale co by jeden chtěl...