tak jsem učinil další pokus postavit model této legendy

Mé předchozí pokusy na téma "mezek" jsou v porovnání s tímto přímo úsměvné, dané dobou a mými schopnostmi té doby.
Musím tedy říci, že je to můj nejlepší model Bf109, a asi nejlepší model mé malé letecké sbírky složené jen z eduardích modelů (8ks) jsem technikář 72.
Co říci o modelu

Kokpit je vyplněn jen díly ze stavebnice - profipack. Kokpit teď raději volím uzavřený ať do něj nepadá prach. Překryt kabiny sedl pěkně, což mě oproti Avii B534 IV.série potěšilo.
Celý vršek stavebnice jsem nýt po nýtu protáhl/prohloubil v obavě, že ty eduardí nýty zaliji barvou, lakem a dalším ...a tak znehodnotím. Když to porovnám se spodkem, kde jsem to nechal původní tak to nebylo potřeba. Ještě jsem se bál, že ty nýty které jsem zničil při stavbě a posléze obnovoval budou odlišné a tak jsem nýtoval a nýtoval...
Svojí nešikovností jsem ztratil lept kruhové antény za kabinou
](./images/smilies/36_1_42.gif)

Jinak mě nic nenapadá co by mě potrápilo při stavbě. Snad jen, že když si mám vybrat ze dvou barevných variant popisek jsem vždy v rozpacích. Červená nebo černá???
Pro ty co zajímají použité barvy: Sada AK interactiv LUFTWAFFE FIGHTER COLOURS 1941-44.
Když jsem to

Jinak je tam pár věcí co bych udělal příště jinak, tak snad u Emila

Takové doporučení pro chlapy z EDUARDu

Tak snad se líbí i když od toho tu nejsme, je li tam nějaká chyba tak sem s ní.