Zdravím zdejší modeláře. Trošku potřebuji změnit žánr alespoň na chvilku. Jinak stavím auta. Po nějaké figurce číhám už nějaký měsíc až jsem se odhodlal a koupil tohle. V plastových modelech se pohybuji nějakých pár let,ale tady nějak tápu co s tím. Určitě vše začistit,slepit, zatmelit..... Ale čím to lepit,tmelit?Předpokládám že PUR je pryskyřice. S tím sem ještě nedělal. Budu rád za každou radu. Předem děkuji. PS: raději sem to censuroval.
Ahoj,tak určitě po začištění až budš mit finále si díly-ruce+trup,nohy+boky atd navrtej a dej si tam čepy aby ti lépe držela figura komplet při sobě.když to slepíš epoxidem nic nezkazíš,ale je to zbytečné,jak říkali kluci stačí sekundové lepidlo a resin drží jak přibitej,jen si budeš muset pohrát s těma bublinama jestli vidím dobře-zakytovat přebrousit.nic moc kvalita.tak se znaž.Lubas Hradec Králové
S tou kvalitou sem byl taky překvapený. Nohu jsem přilepit musel,aby tam nebyla spára. Ruce už nechám bokem a přilepím až při kompletaci. Zatím jsem ve stádiu kdy jen tmelím a brousim ty bublinky. Je to pořád dokola. Je to sice 1.figurka ale chci to dat nějak koukatelně. Předlohu nemám. I na krabičce je jen šedá.
To je kopie kopie kopie z Aliexpressu za 2 USD i s poštovným, že jo? Vždyť tohle by ti nikdo soudný nemohl na férovku prodat. Kolik jsi za tu figurku dal?
Ano přesně tak. Z Ali neobjenávám. Mám ji od MN modelář za 499. Ted už ji vrátit nemůžu když sem se do ní pustil. Co už teď....Teď už se s tím nějak poperu a příště budu chytřejší a vrátím.
No já bych to klidně zkusil vrátit, protože tohle je humus. Takhle snad ani nevypadaly první figury. Těch bublin se nezbavíš. Vytmelíš je , začneš je zabrušovat a otevřeš nové, o kterých si ani nevědět. Zabývat se něčím takovým je škoda času a ještě Ti to znechutí figurkařinu. Já bych jim to hodil na hlavu ( popřípadě do koše) a sehnal si kvalitní figurku. Ono i sebelépe namalovaná hnusná figurka je pořád hnusná figurka.
Normálně napiš mail výrobci, přilož fotky a pokud mu záleží na dobrém jméně tak by ti minimálně měl poslat novou figurku. Protože tohle je fakt peklo všech pekel.
Taiko píše:Jsem zvědavý, jak pořídíš. Jejich stránky nafachčí...
No šak právě že je jejich stránky nefungují. Asi vědí proč. původně jsem chtěl zkusit anime manga girl figurky,ale ty tu u nás nejsou. Tak sem sáhl po tomto a asi to byla chyba. Když dám vědět MN kde jsem to objednal? Zase je do toho nechci tahat. Asi už to nějak dodělám a příště zkusím jiného výrobce. Je fakt že mě to hodně zklamalo když otevřel krabku.
Reklamuj to tam, kde to bylo koupené. Je to fakt hnůj, tak si nenech víš co na hlavu. 5 stovek jsou také peníze. A ostatně tam není napsáno : stojí to jen pět stovek, protože je to hnusný...
Omlouvám se že do toho vstupuji , ale jak víte tak stavím lodičky od ŘOPos ..... je to jen výrobní firma. proto už také stránky neběží.... veškerý obchod jde přes MN-modelář kde jsou prezentovány novinky a katalog.. budou teď na ModellBrně... tak pokud tam jdete(Břeclav /Brno není světa kraj) tak se domluvte na výměně aby vzali s sebou. Pokud si pamatuji tak formy a nějaké odlitky (zda to je z toho nebo nově nalité...) koupili od jiné firmy (vím jaké ale o tom to tady není, bylo to jak říká má přítelkyně micva ale já jako husita je varoval )