harvy5 píše:Tak, cim viac sa rypem v modeli KH, mam stale vacsi pocit, ze radsej si kupim 3xOEZ, ako jeden KH! V krabicke vyzera dobre, ale... ... No cakam na ten HB,snad bude lepsi.
harvy5 píše:Fotky pridam neskorsie ale moje konstatovanie je,ze KITTYHAWK nesmie viac prekrocit moj prah.Tyzden som len tmelil,brusil a preryval.Vela vtokov a hlavne na spojovacich plochach,na vyditelnych miestach stopy po vyhadzovacoch.Uz len kvoli tomu dvojitemu deleniu formy musite prehlbyt rytie po celej dlzke trupu.Nieje totiz rovnomerne vysoke a na niektorych miestach si to povodne uplne sbrusite.Panelaz sedi tak na 50%,hlavne rozne krytky.A to pre M-3 aj M-4.Na trupe su divne diery,o ktorych ani neviem co maju znamenat.Pod L kridlom su dve vedla seba,maju asi predstavovat budiky pre tusim to bol vzduch,ale su moc v predu,na mieste zasuvky pre 115V.Masina s vysunutymi slotami je pekna,ale tento model ma akysi 0,5mm schod v precode pod sloty a navyse vsetky krytky koncia prave na nom.To ze pokracovali aj pod slot,zase sikmookych nezaujimalo. Takze zatial som len opravami stravil vacej casu nez mi to zabralo u KP.Pockam si este na HobbyBoss ale KittyHawk nikdy viac.![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Amug a 4 návštevníků