Vasek píše:Definuj normalnu mierku.....
Prečítaj si môj podpis a budeš mať jasno

Vasek píše:Definuj normalnu mierku.....
Lahita Imrich píše:Laco,
nehnevaj sa, ale tie odznaky pokladáš za normálnu mierku? Ale veď ty vekom oceníš naše snaženie. A radím ti začni si postupne robiť zásoby, lebo keď už na ne vidieť nebudeš, bude ťa obmena za väčšiu mierku finančne menej bolieť.![]()
![]()
![]()
A teraz vážne. Tak ako mi tu lobujeme, tak aj zástanci tvojho merítka majú svoje aktivity. Uvidíme, čo z toho bude.
standaslechta píše:No kdyby nic jiného tak Laco má pravduAle to mi nebrání podpořit dvaatřicetinovýho pekelnýho kočičáka. Neb jak se říká jsem pro každou špatnost.
Richard Plos píše:Eduard se do žádné 1/32 (vlastní) pouštět nebude, to máte chlapi myslím předem prohraný. VŠ to vysvětlil už několikrát a myslím, že to zdůvodnil logicky a jasně...
Vasek píše:Spis bych to videl na naznaceni spary i zenvitr na vyliscich a moznost dokoupeni brassinu, v zakladu bych to nechtel, to by mohlo prinest vic skody nez uzitku.
Gatto píše:Napadá mě ještě jedna možná řada - konverzní sady. Např. díly na S-199 pro Bf 109 Hasegawa/Revell atd. Klidně jako Brassin.
Gatto píše:Richard Plos píše:Naprosto souhlasím s tím, co napsal pan Plos.
Díky, ale jaké já su pán? Já jsem Richard, ahoj!
Gatto píše:Richard Plos píše:Domnívám se ale, že kdyby Eduard skutečně měl zájem na vývoji modelu 1/32, kapacitu by našel.
Gatto píše:Richard Plos píše:Napadá mě ještě jedna možná řada - konverzní sady. Např. díly na S-199 pro Bf 109 Hasegawa/Revell atd. Klidně jako Brassin. Vlastně se divím, proč to Eduard ještě nedělá.
Uživatelé procházející toto fórum: Milan Holzapfel a 9 návštevníků