Konečně se mi povedlo jakž takž přijatelně vyrobit otvory v kapotě pro hlavy válců. Ještě to bude chtít doladit, ale jako základ to jde. Rytí na trupu se mi pořád nedaří, ale to poladím později. Zároveň jsem z trupu sundal krytky z hliníkové fólie, protože prostě nedrží, dám je tam znovu až po zkušebním sestavení, těsně před barvením. A dvířka na trupu za kabinou jsem měl stejně nakřivo, tímto děkuji Hellboyovi za upozornění.
A abych do těch děr měl co strčit, začal jsem vyrábět hlavy válců. Uvidíme, co z toho vyleze po surfu, tohle je první pokus.
A takhle vypadá opravený Lewis v surfu, docela se mi líbí.
Na S.E.5a bych se konečně rád popasoval se svojí starou slabinou, což je geometrie (na Bristolu mi křídlo sedí moc vysoko, na Brandenburgu vzpěry vypadají jako "položené" na křídlo a podvozek je moc vysoký, na Nieuportu mi letí horní křídlo a na Albíkovi mám pro změnu brutálně křivý podvozek). Takže budu model dělat nadvakrát, nejdřív ho na sucho složím, odměřím vzpěry, pak to všechno rozeberu, obrousím a pak teprve budu barvit. Aspoň takový je v tuhle chvíli plán.
Takže dneska jsem začal s první fází, což je složení nasucho, tedy v tuhle chvíli spíš příprava. Na trupu jsem vyfrézoval nadměrečné otvory, do nich vmáčknul green stuff a do něj vtiskl falešné mosazné vzpěry odměřené podle rodení stavebnice.
Ne úplně překvapivě to nesedí, ale aspoň o tom vím a můžu to napravit předem.
Hlavy válců dostaly vrstvu surfu a docela se mi líbí.
A podnikl jsem první pokus o výrobu zaměřovače Aldis. Do horní strany trupu chci vyvrtat dvě dírky a do nich zapustit přední dvojnožku. Původně jsem se snažil na přední i zadní čelo nalepit ten lem (na originálu mosazný) ze samolepicí hliníkové fólie, ale nedrželo to a navíc to nevypadalo přesvědčivě. Snad to půjde líp znázornit štětcem a Agama pastou.
Ty voe Detaily masakr. Na křídlo bych asi zkusil nějaký přípravek. Základ je dát dobře dolní křídlo, vzepětí musí sedět s horním, pak bych dal mezikřídelní vzpěry a podle vzniklé mezery dopasoval vzpěry baldachýnu. Takhle jsem to dělal u Ansalda.
Tak tohle je už mimo mé chápání Dovolím si malý dotaz... už víš, který stroj bude další na řadě? Pokud se nemýlím, tak by to mělo být něco z "druhé strany"....
Vlasto, ohledně usazení vzpěr jsem přemýšlel o nečem podobném, jako zmiňuješ. Zatím jsem ale nenašel metodu, jak ty vzpěry při usazování připevnit k modelu, aby šly dobře "naštelovat". Musí to držet a zároveň být pevné. Kdybys nějakou vychytávku měl, předem díky!
KiR: Přesně, jak říkáš, další bude Němec. Přiznám se, že se nemůžu rozhodnout.
Hodně se mi líbí LVG C.VI, ale u toho nemám vyřešeno ztvárnění lozenge a port v tomhle měřítku.
Druhá varianta je Lloyd C.V, na toho už jsem se kdysi chystal, tak mám i nasbírané podklady. U Lloyda mě naopak děsí ten systém vzpěr.
Další kandidát je Boelckeho Albatros D.II, albíci mi nějak učarovali.
A poslední z výběru je reparát na Eindeckeru, konkrétně Immelmanova E.I, kdysi jsem ho stavěl jako svoji vůbec první chmelnici a nedávno jsem ho daroval.
Času na rozmýšlení ale bude ještě dost, nejdřív musím vyřešit S.E.5a, aktuálně dumám nad tím, jestli půjdou kokardy v tomhle měřítku nastříkat přes masky a jak se poprat se sériovým číslem na SOP (moje tiskárna neumí tisknout bílou barvu a při tisku na bílý obtiskový papír bude hodně těžké trefit odstín PC10).
Včera a dneska jsem se celou dobu crcal se vzpěrami, zkrátil jsem je a vypadá to, že teď by to mohlo být správně. Potřebuju je přichytit něčím, co je udrží na místě, ale zároveň mi dá možnost zkorigovat úhly, tak jsem si vypomohl tack-item.
Ahoj . Krásně se ti to klube . Udělej si v ose trupu před kabinou pylon z balzy , připevni ho herkulesem a na něj usaď horní křídlo . Vzpěry pak půjdou v pohodě ukotvit . Držím palce .
HomerII píše:Vydržet!! V Nymburce ho chci zkouknout
Díky, Homere, bojuju. Bohužel jsem si při boxu tak zřídil ruce, že se mi už tři dny děsně klepou, takže jsem se stavbou ne zcela překvapivě moc nepohnul.
Každopádně jsem zkusil usadit horní křídlo a vypadá to slibně.
Takže jsem si rovnou odměřil délku vzpěr a začal s výrobou.