...no inak mal som chvilu nutkanie zalozit novy chlievik kde by bol iba mustang a "zabudol" by som napisat mierku, prave preto ze tie detaily su fakt neskutocne
dnes som sa bavil vrtulkami ale ostal som malinko sklamany pri pohlade na foto, volnym okom ten bielo cierny prechod vyzeral v poriadku a az tu vidim ze to tak celkom nieje, ale opravovat to uz nebudem
a este som malinko prelestil trup, zatial iba jeden kedze na druhom som musel opravovat kridlo ktore som trosku nalomil mojou sikovnostou
trochu oživím toto téma.celkom slušný výber som našiel na moduni.de.niektoré ceny sú celkom zaujímavé F-117 trumpeter 1,85 Euro.Otázne je kolko bude poštovné.Na model day v BB som si zakúpil od Dragonu EA-6 ale stavba ide dosť pomaly-málo času a horšie napasovanie dielov (trysky,krídla mali vzpätie ako orol pri lete , pri nasunutí krídla do trupu krídlo z neho vyskakovalo tak sa priečilo).
Přílohy
Marek Mojžiš INTRUDER / PROWLER hotovo:zásoba13:18
2redliner:tak to určitě do těch 144 píchni
jinak nevěděl byste někdo kde sehnat toho jukerse 52 od eduardů(nechci plovákovou ani odminovávací verzi,jen tu normální)
No, neodolal som, aj keď z práce na týždeň je to už mesiac. Rafale zatiaľ v takomto stave. Ako už bolo povedané, veľmi pekná stavebnica. Fotky sa tiež veľmi nevydarili .
zatím jen slovy,starfighter je v barvě a migina má slepenej trup(je to fakt úžasná stavebnice,dostal mě kokpit-je jako celek odlitý z polyuretanu a byla trochu obtíž ho nabarvit-to jen kvůli velikosti)
ale pravej důvod proč píšu je ten,že sem dneska viděl F 15 od revellu,zajímalo by mě jak ta F15 vypadá,nebo jestli jí nevyrábí někdo lepší v tomhle měřítku(F 15 se totiž stává mojí srdcovkou
)
a neni tu poslední dobou moc ticho
Modely sa mi akosi vyhybaju tak momentalne nieje cim sa chvalit, pochvalim sa aspon niecim nemodelarskym ale do zivota modelara taktiez patriacim. Vsetko sa to udialo 30.7.2007 a Lenka sa stala mojou zenou