Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Dotaz na Eduard

General Discussion
Odeslat odpověď
Příspěvků: 48874 • Stránka 261 z 3259 • 1 ... 258, 259, 260, 261, 262, 263, 264 ... 3259
  • Odpovědět s citací

Re: Dotaz na Eduard

Příspěvekod Jeňýk » 02 črc 2016, 22:18

No to budou jistě přebaly, jako 23. Cenu vydávat to asi má, formy jsou hotové a než to Edíci vydají, něco se ještě prodá. Navíc Eduard bude prodávat i overtreesy a na ty je potřeba někde opatřit obtisky. Pokud se p. Šulc a spol neustrne a nezačne prodávat samostatné obtisky, budou KPčka vítaným dekálovým zdrojem. A Eduard nám těžko bude prodávat obtisky, protože by se prudce zvedl zájem o levné over na úkor weekwendů a profipacků. Zas na stranu druhou, pokud bude muzikální 21 cenově kopírovat bednu, možná se vyplatí si kvůli Edovi nechat kokardy a čísla na 21 natisknout zakázkově. Třeba já vůbec neznám ve svém okolí kamenné modelářství s prodejem obtisků a nejem ochotný dávat z eshopu poště stejnou částku jako obchodu za zboží. Třeba aršík z propagteamu za 35,- a 80,- za poštu je silné kafe.
Jeňýk

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Laco Nagy 'Bocán' » 03 črc 2016, 07:33

jfb píše:Jestli ty jednadvacítky budou ex RS, tak to IMHO nemá cenu vydávat.

Jardo, nemyslel si náhodou RV...?
Laco Nagy 'Bocán'

• Odpovědět s citací

Příspěvekod jfb » 03 črc 2016, 07:42

Ano
Jaroslav Brümmer
Praha
jfb

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Janoušek » 03 črc 2016, 07:48

Vy máte pocit, že by v eduardích jednadvacítkách byla nezajímavá barevná schémata? :-D To spíš čekám, co z toho vykradou Chráněné díly.
MiGy-21MF 1:48 hotovo 9413, Rozestavěné MF: 9805 a 7702+(Tatra141) MiG-21PFM:7909
Martin Janoušek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Tkadlec Jaroslav » 03 črc 2016, 09:48

pane Šulc když jste přebalili skyhawk A-4E od hasegawy v tomto setu The Sound of Silence 1/48 nebude skyhawk jako top gun nebo aggressor ? ale chtělo by to jinou kamufláž co prodávají obtisky a modely co hasegawa sama vydala ,nevím jak se prodávala F-16A NSAWC díky
Přílohy
A-4E_152070_Tiger.png
13_a4e_152870_.jpg
https://aggressor16.rajce.idnes.cz/
Tkadlec Jaroslav

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Edelwei77 » 03 črc 2016, 09:57

Vl.Šulc píše:No a v té Východní Evropě bydlíte kde?

Nezáleží na tom.
Hlavní věc - to vše pro modelování a úspěchu firmy Eduard ;-I
Edelwei77

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 03 črc 2016, 10:23

Edelwei77 píše:
Vl.Šulc píše:No a v té Východní Evropě bydlíte kde?

Nezáleží na tom.
Hlavní věc - to vše pro modelování a úspěchu firmy Eduard ;-I

Záleží na tom. Měli bychom být hrdí na svou zemi a na svůj původ (:)
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 03 črc 2016, 10:27

Tkadlec Jaroslav píše:pane Šulc když jste přebalili skyhawk A-4E od hasegawy v tomto setu The Sound of Silence 1/48 nebude skyhawk jako top gun nebo aggressor ? ale chtělo by to jinou kamufláž co prodávají obtisky a modely co hasegawa sama vydala ,nevím jak se prodávala F-16A NSAWC díky

Už nám došly (:) Na Sound of Silence jsme si jich 1000 schovali, a po nich už je šlůs. Možná se k nim někdy vrátíme, ale neviděl bych to dřív než za nějaké tři čtyři roky.
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 03 črc 2016, 10:29

jenda58 píše:Vy nečtete jejich Avizo KP? Já jen že v č. 01-16 se chlubili, že jejich dlouhodobý projekt - Švalbina - je před dokončením...(teď nevím, jestli tam dokonce není "těsně před")

No to nečtu. Zkusil jsem to dvakrát, ale na Massa bob češtinu nemám nervy (:)
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 03 črc 2016, 10:42

Jeňýk píše:No to budou jistě přebaly, jako 23. Cenu vydávat to asi má, formy jsou hotové a než to Edíci vydají, něco se ještě prodá. Navíc Eduard bude prodávat i overtreesy a na ty je potřeba někde opatřit obtisky. Pokud se p. Šulc a spol neustrne a nezačne prodávat samostatné obtisky, budou KPčka vítaným dekálovým zdrojem. A Eduard nám těžko bude prodávat obtisky, protože by se prudce zvedl zájem o levné over na úkor weekwendů a profipacků. Zas na stranu druhou, pokud bude muzikální 21 cenově kopírovat bednu, možná se vyplatí si kvůli Edovi nechat kokardy a čísla na 21 natisknout zakázkově. Třeba já vůbec neznám ve svém okolí kamenné modelářství s prodejem obtisků a nejem ochotný dávat z eshopu poště stejnou částku jako obchodu za zboží. Třeba aršík z propagteamu za 35,- a 80,- za poštu je silné kafe.

Vy tu máte, z mého pohledu, několik zajímavých mylných úvah. Dovolím si k nim dodat svůj názor na věc (:) Pokud si chcete kupovat model kvůli obtiskům, tak OK, proti gustu žádný dišputát, ale vezměte do úvahy, že náš model bude kopírovat to, co jsme vydali ve čtvrtce, a pochybuji, že by někde bylo, pokud jde o nabídku markingů, něco jiného, než co bude u nás. Možná tak ten lozengový kousek. O kvalitě obtisků nemluvě. Samostatné obtisky bychom samozřejmě vydávat mohli, problém je v tom, že se moc nekupují, naše zkušenost jak s vlastní produkcí, tak s obtisky jiných firem, které jsme prodávali, ukazuje, že o samostatné aršíky není tak velký zájem, jak se všeobecně očekává. Tím pádem je pro nás tvorba samostatných obtisků nezajímavá. S obavou, že by se prodávalo víc OT na úkor plně vybavených modelů to nesouvisí. pro nás jsou OT dobrý byznys, máme na nich největší ziskovou marši ze všech modelů, a pokud se jich bude prodávat víc, budeme rádi, i kdyby to bylo na úkor Profipacků a Weekendů - ale ani to není ve statistice vidět, Ot jsou jakýsi nezávislý fenomén, který jde mimo zažité obchodní praktiky (:)
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Tkadlec Jaroslav » 03 črc 2016, 11:12

Vl.Šulc píše:
Tkadlec Jaroslav píše:pane Šulc když jste přebalili skyhawk A-4E od hasegawy v tomto setu The Sound of Silence 1/48 nebude skyhawk jako top gun nebo aggressor ? ale chtělo by to jinou kamufláž co prodávají obtisky a modely co hasegawa sama vydala ,nevím jak se prodávala F-16A NSAWC díky

Už nám došly (:) Na Sound of Silence jsme si jich 1000 schovali, a po nich už je šlůs. Možná se k nim někdy vrátíme, ale neviděl bych to dřív než za nějaké tři čtyři roky.

ok šak se nic neděje v poho :-D
https://aggressor16.rajce.idnes.cz/
Tkadlec Jaroslav

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jeňýk » 03 črc 2016, 11:47

Jé, já se nějak blbě vyjádřil. Netvrdím, že nabízíte nezajímavá schémata, to bylo myšleno mojí optikou, ale určitě nejsem sám. Jsem patlal škudla, takže stříbrné šípy jsou pro mne trochu drahé a myslím, že ne každá verze měla v profipacku Československou kamufláž, o weekendu nemluvě. Mě do vitrínky ten weekend bohatě stačí a když chci mít tři až čtyři MFka, aspoň jedno Pardubické MA a po jedné PF, PFM a R , je pro mne nejschůdnější cesta overtreesu a obtisků odjinud. U 72 asi zvolím aukro a přebaly starých KP, které se dají sehnat i kolem padesátky a s cenou OT se dostanu někam kolem dvou set. Což mi přijde luxusní za špičkový model, kde prakticky jen do piksly přidám lepidlo a zatřepu. Fakt je asi ten, že pokud cena stříbrných šípů bude úměrně ponížená jako u ostatních případů 48/72 asi se i pro mě vyplatí cesta šípy+OT. myslím, že nejsem sám, i když nás bude menšina, kdo na to kouká takhle. Takže prostě ano, Vaše markingy jsou krásné a zajímavé, ale ne úplně ideální pro lepiče ČSLA.
Edit: Mimochodem pane Šulci, ta S-92 ve švalbovce bude, nebo mám začít shánět SMĚR na obtisky ? (:) (:)
Jeňýk

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Aeromodelar » 03 črc 2016, 12:21

Jeňýku, nezoufej, určitě na všechny Limitkové MiG-21 v 1/72 cenově dosáhneš a dostatečně se "vyřádíš", já sám jako čtvrtkař se na ně taky těším, to abych svých 16 kousků doplnil dalšími markingy, které bych ve čtvrtce už fakticky neměl kam dát.
A pokud bys potřeboval obtisky na S/CS-92, mám ještě nějaké v zásobě.
Vláďa Obr, 62 let, stavím letadla Československých pilotů.
Aeromodelar

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 03 črc 2016, 15:06

Jeňýk: když Vás tady tak čtu, tak by se skoro vyplatilo protočit markongy z velkých knižních limitek v sérii Weekendů, ne? (:)

Ďýk za nápad (:)
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 03 črc 2016, 15:07

Markingy (:) To je podle vzoru Mekong (:)
Vl.Šulc

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 48874 • Stránka 261 z 3259 • 1 ... 258, 259, 260, 261, 262, 263, 264 ... 3259

Zpět na Diskuse