čau Karle, létadlo hodnotit nemusím , to je bomba jako vždycky a doufám, že jej uvidím naživo s ostatními v Nmyburku ( asi ne, určitě s´ tam měl něco loni). . Jen ta tráva ( dle Tebe údajně rozkvetlá louka) je proti tomu sterilní, vláčkařská, všude stejná.Za něco asi může i foťák, ale chybí mi tam ona pověstná " třešnička na dortě tohoto průseru". Něčím to oživit, zlidštit, víc přiblížit k reálu. Něco tam polož ( opilého strážného), nebo ať tam leží cosi pohozeného ( zapíchlá nevybuchlá puma) , převrhlé schůdky, barel, kulomet, bla bla bla. A i bych i trochu zalaboroval s výškou trávy, která je poměrně konstatní. Ln
Byl to prostě kluk, co si věčně jen lepil modýlky letadel a pod stolem leštil tágo K.Vonnegut jr.
Bohužel nic z Tebou zmiňovaných věcí jsem doma nenašel (když jsem naposledy opilého strážného představoval já, nemohl jsem ani fotit), tak jsem to zkusil oživit tím, co dům dal. Asi to není úplně ono.
Nosorožec ok ale surikata a vydrýsek určitě nejsou v měřítku! (nedávno jsem je viděl v ZOO tak dělám chytrýho). Model fantastickej a celá stavba velmi inspirativní. Až jsem zalitoval, že je to trochu mimo můj zájem. (Takhle kdyby byly nějaký podklady na G3 tak bych vážně zauvažoval.)
...skrz Zabadea, sluhu jeho. A tu se roznesou zvěsti o věcech jež sešly na scestí a nastane veliké zmatení. A nikdo nebude věděti, kde vězí ony věcičky na rafiové bázi s odtokem. V ten čas přítel ztratí příteli kladivo a mladí nebudou věděti, kde leží věci jejich otců, jež tam otcové odložili včera zvečera. Asi v osm hodin....
Popravdě řečeno tenhle typ vůbec nemám v malíčku, takže ani nedokážu odkejvat jestli je to ono. Jde mi o to, aby to mělo kameru (prostě průzkumák) a bylo to WW II. Ale do Luftwaffe jsem se ještě moc neponořil a proto tvé stavební vlákno považuju za tak inspirativní a opisováníhodný.
...skrz Zabadea, sluhu jeho. A tu se roznesou zvěsti o věcech jež sešly na scestí a nastane veliké zmatení. A nikdo nebude věděti, kde vězí ony věcičky na rafiové bázi s odtokem. V ten čas přítel ztratí příteli kladivo a mladí nebudou věděti, kde leží věci jejich otců, jež tam otcové odložili včera zvečera. Asi v osm hodin....
Není odnímatelný. Lepil jsem ho až nakonec po dokončení všeho (kvůli kulometům). Jsem rád za pozitivní ohlasy, i když si myslím, že z těch mých 5ti eduardích 110 je tahle nejslabší. Povrch jsem zazdil pigment fixerem od Vallejo, tím se z toho stala matná hrouda bez výrazněji viditelného nýtování. Ale jedna vosa ve vitríně být musela a s pár čárkama na ocase taky dobrý ... mám tam i horší modely.