no pokud si dobře pamatuju, rám mi sedl dobře, chtělo to trochu víc síly, ale šlo to. okna si rozřezej na jednotlivé části a dopasuj do kastle, světla si zkus nanečisto a případně dopiluj a sednou tam
Tak konečně posun: Okna - byly vůbec to nejhorší na tomhle modelu. Nejenom, že se mi nedařily lemy, navíc při nasazování do kastle se mi loupaly a musel jsem je retušovat. Nasazování byl porod , musel jsem je po radě od Hej-hou rozřezat, a i když jsem je brousil, pořád to nějak nesedělo. Možná je to tím, že je ten model malý a nejde si ho pořádně uchopit.
Za folie děkuji Hanzovi.77, určitě model vylepšily. Ale opět při nasazování se mi posloupaly na krajích, něco jsem vyměnil a něco nechal tak
Jak jsem již psal, rám jsem musel rozříznout a popravit, aby na něj vlezla kastle. Ještě jsem nezkoušel, tak snad to bude ok.
Dekálovačka je již hotová, tak teď již zbývají jen anténky a zacvaknout. Anténky ve stavebnici se mi nelíbí, a budu je vyrábět samodoma .
Tak pánové hlásím HOTOVO! Můj první model. Je tam hodně chyb. Dokonce při závěrečném zaklapování mi vypadlo zadní sklo a dával jsem ho tam z venku pomocí špejle a oboustranky . Vím, trvalo to hodně dlouho. Ale nebylo tolik toho času a navíc jsem musel pomůcky dokupovat (začínal jsem od nuly). Model se mi 2x rozbil, 5x jsem ho chtěl snad rozšlapat . Ale je hotový a jedeme dál.... Zatím jen první podlampovky. Galerii udělám posléze, kde se i více rozepíšu. Mé poděkování patří hlavně Hanzovi.77, dále pak Renda, Michal Šilpoch, Hej-hou,... kteří mi pomáhali radami do začátku. Kluci Díky