Nakonec sem na T-34 dal zelenou barvu a následně ji trochu setřel nepoužíval jsem chipping effect od miga. Na rezavé pigmenty jsem nanesl akrylku od tamiye a štětcem namočeným v ředidle ji následně stíral až se mi zelená začala loupat a potom jsem nanesl pigmenty od Wildera tímto děkuji Vrogovi, za to, že mě překecal si ty pigmenty koupit Wilder má jiné odstíny barev a tím jsem mohl povrch krásně rozbít a tím vše vynikne
Ahoj díky za ohlasy... Dnes malé pokročení napřed jsem nanesl směs z tmelu na sádrokarton, kočkolitu, kořínků, vody a herkulesu. Po zaschnutí jsem nanesl od Síry pigmentové pasty a do té vtlačil pásy a kola... Směs jsem nanesl na připravený terén místy jsem napíchal kořínky napodobující rostlinstvo a moc se mi líbí když kořeny vyčnívají z terénu i ty jsem zakomponoval do své diorámky. Jako stromy chci udělat malé smrčky jelikož se nacházíme na začátku lesa a pak přemýšlím o starým stromu... Také věž jsem zakomponoval mezi malý stromek, který za tu dobu co je Téčko KO, tak vyrostl...