Model jsem už konečně dopáchal není úplně podle předlohy, jak jsem chtěl, ale už to tak nechám, udělal bych víc škody, než užitku chyby tam jsou a docela dost, ale chlubit se s nima nebudu, vydalo by to na několik stránek je to 5-tý přírůstek do mé flotily aut ČSAD poděkování patří Karlovi s Honzou za lepty, konverzní sadu a vytištění spz a Joudovi s Kryšotem za psychickou podporu, děkuju kluci teď si dám trošku pauzu, pak bych rád postavil Honzovi Moštěkovi Petráka z krabičky a pak se uvidí, nejspíš zůstanu v Čechách, ale bude to něco novějšího a čistšího, když se povede
Máte štěstí, že jdu zrovna kolem. Říkají, že jsem odborník
Kámo....předloha moc pěkná....stavba se zdá povedená,dokonce i okna nejsou z 15 ledna....ale ten prach se mi zdá už dost přes čáru....možná to vytáhnul jen foťák....ale jinak gratulace k dokončení....
Michale, letos to nehrozí, jsme s joudou ve stejný kategorii, takže si žádný šance nedávám když to zaprášení srovnám s 89, tak tady jsem byl umírněnější, ale jestli je to znát, to musí posoudit jiný, však uvidíte na Panterech Děkuju Pájo
Máte štěstí, že jdu zrovna kolem. Říkají, že jsem odborník
Jak je vidět,tak na předměstí Kladna zjevně umí..... Kluci,sice jsem to neviděl na živo,ale Honza používá na všech modelech stejnej prach na zabordelení a ten se asi nějak blbě fotí či co,na fotkách je to vždy jak po trialu,ale skutečnost je pak jiná... Uvidíme na živo,ale pokud tomu moc ,,nenaložil" po tom co jsem to viděl u mě doma,myslím,že to bude cajk.