Kluci díky,ve skutečnosti to vypadá líp,jak je to lesklý,blbě se to fotí a navíc mi umřela zářivka. Uvidíme až to napustím olejovkou,snad to zmatní. Jinak je to o odstín světlejší než to vypadá. Snad už to nějak dotáhnu-vršek je v surfu,ale budou nutný ještě korekce,rád bych aby to jelo do Jabbeke...
Smekám klobouk, co tu přes týden vyrostlo . Mně se vždycky tento vlek s těmi menšími koly líbil, v Opavě je měli taky. A Ty jsi ho vysochal úplně parádně. V Jabkově zazáři a já už se těším, až si ho prohlédnu na Proseku.
Marně se snažím přijít na to čím to je, že mi ty tvoje modely v poslední době přijdou takový opravdový. Oproti tomu pestře zbarvenýmu modelu (promiň, už nevím co to vlastně bylo), co jsem viděl na svým prvním E-Dayi, to je posun do úplně jiný sféry. Klobouk dolů, je to fakt pecka.
Naposledy upravil V12JT dne 25 úno 2016, 14:27, celkově upraveno 1
Tak toto je naozaj nádherný projekt, len mi nedá podotknúť či logoo ČSAD na pravom boku oboch plachiet nemá byť opačne, čiže kolesom dopredu a krídlom dozafu v smere jazdy. Mimochodom na kabíne to máš správne. Inak naozaj super práca, klobúk dole.
Osprsvedlňujem sa že som mudroval, teraz som si pozrel vlakno od prvej strany a na fotkách je vidno že to tak bolo aj v reále. Tak že už som radšej ticho a veľmi sa teším na finál.