Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Technika ‹ Rozestavěno
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Praga V3S 1/72 nyní SUEZ

In-progress builds
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: Praga V3S 1/72 nyní SUEZ

Příspěvekod MichalJ » 17 úno 2016, 22:36

No, v téhle situaci přislíbil, že se pokusí ještě o jeden pokus... Uvidíme

Nestálo by za to, udělat nové formy? Teda jestli existuje ještě master. Myslím, že zájem tu stále je...
"Nahoru můžeš, dolů musíš."
MichalJ

• Odpovědět s citací

Příspěvekod nunymaster » 18 úno 2016, 00:44

ten státní podnik ( mimochodem moc státního na ni není ) je jenom spousta lidí a mezi nimi jsou hold blbci jako všude , tak to neházej na poštu mněl by jsi vidět co ti chce občas vnutit dhl nebo ppl ( moje žena maká 8-10hodin denně za přepážkou a tohle shrnutí si rozhodně nezaslouží.) , a já nevím ale od MMK chodí úplně jinak zabaleno , tento druh balení vidím poprvé , a na závěr proč a kdo to v tomhle stavu přebral ?? u toho bych hledal náhradu... :oops: :?
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
nunymaster

• Odpovědět s citací

Příspěvekod MichalJ » 18 úno 2016, 06:14

Od MMK - možná to není jejich standart, protože to ani není tak úplně jejich model. A zabalené to bylo více než dobře, tam opravdu problém nebyl.
Nechal jsme si to poslat do práce, ale bohužel jsem ve chvíli doručení byl na letišti, takže to převzala kolegyně a dala mi to na stůl (jak jí to pošta mohla vydat, když na adrese bylo moje jméno).
Pošta nakonec pochybení uznala a cenu nahradila, ale "morální" modelářská újma zůstala.
MichalJ

• Odpovědět s citací

Příspěvekod BraňoHerain » 18 úno 2016, 06:42

Ja mám doma este nepostaveny valnik,raketomet aj skriňovú V3S a nie je problém to dať Milanovi na zaformovanie.
BraňoHerain

• Odpovědět s citací

Příspěvekod nunymaster » 18 úno 2016, 07:30

MichalJ píše:Od MMK - možná to není jejich standart, protože to ani není tak úplně jejich model. A zabalené to bylo více než dobře, tam opravdu problém nebyl.
Nechal jsme si to poslat do práce, ale bohužel jsem ve chvíli doručení byl na letišti, takže to převzala kolegyně a dala mi to na stůl (jak jí to pošta mohla vydat, když na adrese bylo moje jméno).
Pošta nakonec pochybení uznala a cenu nahradila, ale "morální" modelářská újma zůstala.

měl jsi tam jen svoje jméno nebo i firmu ???samosebou morální újmu uznávám... :(
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
nunymaster

• Odpovědět s citací

Příspěvekod MichalJ » 18 úno 2016, 08:42

Jméno na prvním místě. A firmu jen v závorce. Tak aby to NEBYLA firemní pošta...
MichalJ

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marcel Svět » 18 úno 2016, 08:56

nunymaster píše:ten státní podnik ( mimochodem moc státního na ni není ) je jenom spousta lidí a mezi nimi jsou hold blbci jako všude , tak to neházej na poštu mněl by jsi vidět co ti chce občas vnutit dhl nebo ppl ( moje žena maká 8-10hodin denně za přepážkou a tohle shrnutí si rozhodně nezaslouží.)

Státní na ní je minimálně to, že to není firma soukromá :wink: :
"Název: Česká pošta, s. p.
Právní forma: Státní podnik:"

Samozřejmě máš pravdu v tom, že blbci pracují všude, i v těch jiných přepravních firmách a k balíkům se taky chovají všelijak. Bylo to jenom takové malé rýpnutí, pracovat na přepážce na poště ve městě bych fakt nechtěl.
Btw. Nevím, jak to vychází statisticky, ale mně osobně tak zhruba 95 % balíků došlo v pořádku. 5 % buď poškozených, nebo nedorazilo vůbec (mimo jiné rozebrané nové jízdní kolo).

U V3S držím palce, aby se ještě podařilo nějakou vykouzlit (já to bohudík stihl ještě před tím, než se formy znehodnotily).
Moje galerie:
What-if E-50
Zil-131
Sd. Kfz. 253
Mark II Male
ISU 122S

Můj ex-nick: R.I.O.
Marcel Svět

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jan Pavlik » 19 úno 2016, 12:02

Já třeba také zatím mám jen kladnou zkušennost s poštou, excesy jsou to je vidět na tomhle balíku.

Co se týče předloh pro formování, tak ty by měly být v pořádku. Formy byly už vyškubané a pokud nebude zájem o další odlitky, tak se MMK nechtělo formy obnovovat, jelikož to není oficiální stavebnice a vrážel by do toho svůj materiál a práci. Pokud ještě zájem trvá musíte se s MMK domluvit. Dál to šlo už mimo mě.Cena za model byla také stanovena jako lidová, jelikož bylo nutno tam nějaké věci dodělat doma, ale myslim, že se to postavit s trochou úsilí dalo. Další možnost máte koupit profi stavebnici od jiné firmy.Já už se v tom nijak dál neangažuju.
Jan Pavlik

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Janoušek » 19 úno 2016, 14:43

Slyšel jsme o tom, že má být úplně nová kolekce V3S 1/72, hlavně letištních nástaveb.
MiGy-21MF 1:48 hotovo 9413, Rozestavěné MF: 9805 a 7702+(Tatra141) MiG-21PFM:7909
Martin Janoušek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Special_CZ » 21 úno 2020, 02:24

Zdravím , nějaký SUEZ k mání ? sháním 1/72 8-) , děkuji pánové
Special_CZ

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Rozestavěno