pekny ale - jak si na maly prostor chtel dat vsechno, tak to aspon na mne pusobi nelogicky - treba ten podvozek zaparkovany kolem stromu a celkovy dojem pak sklouzava k preplacanosti
Dobrý, dobrý! Vypadá to moc hezky. Ten strom z toho podvozku mohl přijít někam na kraj. Ale chyba to není.
Je dobré padnout za svoji vlast. Ale je ještě lepší přinutit ty druhý bastardy, aby padli za tu svoji.
gen. Georg S. Patton, velitel 3 US Army v Evropě
Za tohle postavení flaku,by asi pochvalu obsluha nedostala Flaky malé ráže byly zbraň proti nizkoletícím cílům z využitím 360° a tady se teda hoši museli domluvit z nepřítelem né vážně povedené zimní postavení flaku ale bez stromů pokud stromy tak ve vzdálenejším rohu něco nízkého a kolem bedný z municí(otevřené,zavřené)prostě bordel a zasněžený(to se Ti povedlo) a okolo flaku více udupaný sníh,ty hoši co nabíjeli běhali okolo jako motorový myši.Je to ovšem můj názor,pokud se Ti to tak líbí,nech to být a hurá na další.Ať se daří
Promiň mi mojí kritiku,ale souhlasím s ostatními, na diorámu flaku, který potřeboval široký výhled jsi zvolil stromy a když ti tam zbyl podvozek, je celkem nelogické ho dát krz strom. Jestli můžu poradit, nejprve si vyměř co ti bude model a doplňky zabírat, pak podle toho dělej šířku rámečku bo diorámu, ovšem nechci ti do toho kecat, co je v modelařině nejdůležitější, aby se to líbilo hlavně tobě! Přeji mnoho zdaru a sorry za kritiku