Ahoj . Bristol se zatím nastěhoval zpět do krabičky ( došla mi inspirace a čekám na motor ) a tak jsem teď strávil pár volných chvilek s touhle 51 let starou stavebnicí, kterou Angličané vydali zároveň s uvedením filmu Báječní muži na létajících strojích - v roce 1965 . A jsem doslova uchvácený, co už před tím půlstoletím dokázali - všechno naprosto přesně sedí, jen já jsem některé věci doprasil, ale dotáhnout nebo poopravit to snad ještě půjde ( ani ten Louis v kokpitu naživo tak špatně nevypadá - uvidíme, až ho trochu zmatním a nafotím na denním světle :
Ahoj, tohle je originál Inpact fakt z roku 1965 - viz původní krabka - proto jsem tam z piety nechal na levé bočnici z vnitřku i původní logo ( je to trochu vidět na 1. fotce ) :
$_1.jpg (18.16 KiB) Zobrazeno 3565 krát
360_837166d9064934d3bb0a8add8178a8c3.jpg (40.31 KiB) Zobrazeno 3566 krát
Kola jsou z leptů . Vím, že reedici s bonusem puzzle vydal v květnu 2014 Lindberg ( i Deperdussin, Martin-Handasyde a AVRO biplane ) - pokud to chceš, tady je odkaz na polský internetový obchod ( myslím, že nechtějí ani poštovné ): http://www.modele.sklep.pl/en/Katalog/M ... -wpuz.html Zdraví V .
Je to bozi!!! Muj nejoblibenejsi film... A porad planuju,ze jednou udelam scratch toho samyho era co visi v technickym v Praze Ono i ty ostatni ear z toho filmu jsou uzasny
Děěkuju mockrát . Joo, model v měřítku 1/1 by mne lákal také - zbývá jen maličkost - oněch 11 000 dolíků a čas . Ufff, všechna lana na místě; zbývá umístit napínáky do správných poloh, dobarvit ( model i výplety ) , a ...dopatinovat .
Děkuju . No, tak pár kvalitnějších fotek bych měl Jsou to sice také už starší modely, myslím ale, že formy jsou pořád na špici :
Tatana_resize.jpg (33.47 KiB) Zobrazeno 2853 krát
Simona_resize.jpg (34.3 KiB) Zobrazeno 2853 krát
Sarka_resize.jpg (40.68 KiB) Zobrazeno 2854 krát
Marketa_resize.jpg (42.15 KiB) Zobrazeno 2853 krát
Lucie_resize.jpg (34.53 KiB) Zobrazeno 2854 krát
Jana_resize.jpg (37.37 KiB) Zobrazeno 2852 krát
Ivona_resize.jpg (37.16 KiB) Zobrazeno 2853 krát
Dita_resize.jpg (48.64 KiB) Zobrazeno 2853 krát
Blanka_resize.jpg (34.56 KiB) Zobrazeno 2852 krát
Andrea_H_resize.jpg (39.31 KiB) Zobrazeno 2852 krát
Bohužel ale nejsou moje , jsou z kalendáíře Stock pro rok 2014 Ale vážně , o kvalitnější fotky se pokusím - jak dokončím pokus o patinu, vytáhnu to na denní světlo a pokusím se to nafotit lépe, slibuju . Bude to ale cca týden trvat - jednak to musím dodělat, jednak budu s děcky na jarních prázdninách...