Matvej nenutím tě pracovat, jen jsem ti volal abych se tě jako nejpovolanějšího zeptal jestli jsou dekály v bílé reálný přes tu modrou nebo ne Jinak bouda, rám a většina základních věcí je klasická R500 V8 ve zbarvení F.G.R, ale jinak clona, přední deflektory a pár drobností bude kanibalizováno z té jejich novinky a to sice ze Silver Griffina
Jinak se teď seru s dveřma, udělal jsem tam nakonec pár věcí jinak, zkusím ještě dneska fotky a nějaký povídání, uvidím podle času
Přílohy
Ale dík za názory .............stejně vás neposlechnu
Tak oproti včerejšku pár změn. Odpáral jsem nalepený čtvrtkruhový profil z horního rámu dveří a dal místo něj dva ploché proužky naplocho slepené k sobě, s tím, že se bude lehce dotmelená šikmina směrem ven, bude to myslím vypadat líp. Začal jsem taky řešit spodní část dveří, ještě to není brousitelný, takže kašlu na Tamyjáckej tmel a zítra to budu řešit klasickým dvousložkáčem Už teď mám z těch dveří dobrej pocit, ale na druhou stranu na mě jdou mrákoty když vim že mě to čeká ještě jednou na druhej straně A dokonce si pohrávám s myšlenkou, že pokud budou ve finále ty dveře za něco stát, že bych si jich pár nechal naklonovat v gumě. Třeba se mi budou ještě někdy hodit ale strouhat je znova fakt nechci Zkusil jsem vydlabat a upravit kastlík, musím ho ještě dotvarovat tmelem a vyříznout do něj díru na světlo nebo odrazku nebo co to vlastně je. Mám v plánu to udělat z červeného čirého rámečku. Počítám s tím že s těmahle jedněma dveřma se budu jebat tak do neděle
Přílohy
Tak první dveře už jso před posledním tmelem a broušením. Musel jsem odříznout kapsu do které dosedá klika, aby to z pohledu na hranu zevnitř bylo zároveň a nekoukal tam ten kus plastu. Teď se musím vrhnout na výplň. Včera než mi tmel vytvrdnul do brousitelnýho stavu tak jsem pomalu začal sochat přístrojovku. A protože už jsou dveře co se dosedacích ploch tak jak už zřejmě zůstanou, můžu odpoledne zkusit ladit osazení na kabině a vyzkoušet jak by to vlastně všechno mohlo/nemohlo sednout. Chci nejdřív doladit jednu stranu a pak až začít druhou, abych se s druhou stranou nejebal zbytečně a pak jí nemusel upravovat
Přílohy
Kryšote to jsi rozjel ve velkém stylu. Já už jsem to sledoval přes týden na mobilu, ale schválně jsem si počkal na velké fotky doma a je to paráda. Jde vidět, že si to užíváš a baví Tě to. Tak jen tak dál. Bude to běh na dlouhou trať, tak přeji hodně energie.
Kluci, zde prezentované věci jsem dnes viděl in natura a je to ještě větší pecka, než na fotkách práce a detailů tam bude ještě hafo, ale on to dá a to to má v něčem lehčí než na mojí předloze, ještě to bude sranda
Máte štěstí, že jdu zrovna kolem. Říkají, že jsem odborník